Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δραστηριότητες νέων, εφήφων, παίδων

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών αγώνων του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014, η Εθνική Ομάδα Εφήβων θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Άργους το διάστημα 2-6 Ιανουαρίου 2014.
Η αποστολή της Εθνικής ομάδας θα διαμείνει στην πόλη του Άργους ενώ οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου.
Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014, στη Νέα Κίο η Εθνική ομάδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα την ανδρική ομάδα του Διομήδη στις 18:30. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στην συμβολική τιμή των 3 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρίες Αργολίδας.
Η φιλοξενία της Εθνικής ομάδας Εφήβων είναι μια πρωτοβουλία του Δήμου Άργους-Μυκηνών
(διαμέσου του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού) και της Περιφερειακής Ενότητας Πελοποννήσου.
Οι αθλητές που κλήθηκαν στην Εθνική Εφήβων από τους ομοσπονδιακούς προπονητές Παναγιώτη Ιατρούδη και Θόδωρο Παυλίδη, για την προετοιμασία σε Άργος και Αθήνα (6-9/1), ενόψει των προκριματικών του EURO 2014 στην Σουηδία (10-12/1) είναι οι εξής: Δημήτρης Μπραουδάκης, Ούρος Ζιβούλοβιτς, Μάριος Μωραΐτης, Θέμης Ηλιόπουλος, Έκτορας Πολύδωρας (ΑΣΕ Δούκα), Νικόλαος Κρητικός (Πανελλήνιος), Νικόλαος Καρκαλάτος (Διομήδης Άργους), Στέλιος Κοπαΐδης, Βάγγελης Ντουλμάτζης, Κώστας Τσαμεσίδης (Φοίβος Συκεών), Κώστας Τσεσμετζίδης (ΠΑΟΚ), Διογένης Αποστολίδης (Φίλιππος Βέροιας), Στέργιος Λιούμης, Σοφοκλής Τσατσάς, Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Ζαφειράκης Νάουσας), Σάββας Σάββας (Δράμα 86).

Καμπ της Νέων σε Βύρωνα και Μίκρα
Τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει το επόμενο διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, 3 και 4 Ιανουαρίου 2014 η Εθνική ομάδα των Νέων, χωρισμένη σε δύο γκρουπ, το νότιο και το βόρειο κλιμάκιο. Συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη και το κλειστό της Μίκρας «Σπίτι του Χάντμπολ» η προπόνηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3/1, ώρα 13:00-16:00 και το Σάββατο 4/1, ώρα 13:00-15:00, ενώ στην Αθήνα η προπόνηση θα γίνει στο κλειστό του Βύρωνα το Σάββατο 4/1 και ώρα: 14:00-16:00.
Οι κλήσεις
Βόρειο κλιμάκιο: Ζλατάνος, Δομπρής, Ντόβας, Μιχαηλίδης (Φίλιππος Βέροιας), Δέσπος, Καφαντάρης, Μπουκοβίνας, Μπαιρλής (ΧΑΝΘ), Ιλερής, Παπαδόπουλος Χ., Αποστόλου (ΠΑΟΚ), Χατζηβακαλέλης, Καβουσανάκης (Φοίβος), Παπαδόπουλος Αθ., Τοκατζόγλου (Κιλκίς), Παπαδόπουλος Αδ. (Δράμα), Παπαδόπουλος Αγ. (Αρχέλαος), Ανδρέου (Αγριά Βόλου), Βλαχοθανάσης (Αναγέννηση Βύρωνα).
Νότιο κλιμάκιο: Κεδέρης, Κρεμαστιώτης, Χαντέλης, Πασσιάς, Χειβιδόπουλος, Σπέντζος (Διομήδης), Αραπακόπουλος, Μπάγιος, Αιβαλιώτης, Φιλίππου, Τζανιδάκης (ΑΣΕ Δούκα), Αντωνιάδης, Μυλωνάς, Χατζηκωνσταντίνου (Αναγέννηση Βύρωνα), Χερουβείμ, Κουμαραδέλης (ΑΕΚ), Δημητρόπουλος (Πανελλήνιος), Κολιούλης (Ποσειδώνας), Μιχελάκης (Χανιά), Καμπουράκης (Καματερό), Νικολόπουλος (Πανιώνιος).
Προπόνηση της παίδων στο Καματερό
Την Παρασκευή 3/1 και ώρα 11:00-13:00 στο κλειστό του Καματερού θα πραγματοποιηθεί προπόνηση κλιμακίου της Εθνικής Παίδων υπό την επίβλεψη του Ομοσπονδιακού τεχνικού Δημήτρη Δημητρούλια. Οι 27 αθλητές που κλήθηκαν είναι οι: Κολοκοτρώνης, Κουτσόπουλος, Καραμπουρνιώτης, Παπαδάκης, Μαντζόπουλος, Τσικριτέας, Ασβεστάς, Παπαδόπουλος (Δικεάς), Βορύλλας, Τότος, Κοτοπούλης, Λεονταράς (ΓΑΣ Καματερού), Ντιντερέγκερ, Βαλαώρας, Καφούσης, Σιμονέτος (ΑΣΕ Δούκα), Σαλαπάτας, Νικολούτσος, Τσακουρίδης (Πανελλήνιος), Νικολίτσας, Κιάφης, Ρουμελιώτης (Διομήδηςς Άργους), Νεράτζης, Κολήρης (Ιωνικός), Πατασούρι (Χανιά), Παπασπύρου (ΓΣ Κορωπίου), Μπαξεβάνης (Άρης Νίκαιας).
Προπόνηση βορείου κλιμακίου της Εθνικής Παίδων θα προπονηθεί την Κυριακή στις Συκιές (14:30)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου