Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΠΟΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ (16/1/2014)

Πηγή: http://handball.org.gr 
Με απόφαση του Αθλητικού Δικαστή επεβλήθησαν οι παρακάτω ποινές :
1) Αθλητή Σωματείου «Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» Νικόλαο Βουτσά, την ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
2α) Αθλήτρια Σωματείου «Γ.Α.Α.Σ. ΟΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ» Γεωργία Πετρώτου, την (ελαττωμένη) ποινή αποκλεισμού των τριών (3) αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο, λόγω του ότι δεν έχει απασχολήσει την αθλητική δικαιοσύνη κατά την τρέχουσα περίοδο.
β) Αθλητικό Σωματείο «Α.Ε.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ», την ποινή της έγγραφης επίπληξης.
3) Αθλητή Σωματείου «Α.Σ.Β. ΕΥΡΥΤΟΣ ΒΟΛΟΥ» Αλκίμων Ζέρβο-Γιαννακόπουλο, την ποινή αποκλεισμού των δύο (2) αγωνιστικών από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
4)Αθλήτρια Σωματείου «Π.Α.Ο.Κ.» Djeric Slapjana, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
5) Αθλητή Σωματείου «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΑΡΓΟΥΣ» Νικόλαο Συρεγγέλα, την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
6) Αθλητή Σωματείου «ΑΓΡΙΑ-ΒΟΛΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» Διονύσιο Κρατηρά, απορρίπτει το αίτημα αναβολής ως αόριστο και επιβάλλει την ποινή αποκλεισμού της μίας (1) αγωνιστικής από το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.
7) Αθλητικό σωματείο «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ.», επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του αθλητικού σωματείου «ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΤΡΑΣ».
8) Αθλητικό σωματείο «Γ.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ», επιβάλλει την ποινή του μηδενισμού. Κατακυρώνει τον αγώνα με σκορ 0-10 υπέρ του αθλητικού σωματείου «ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ». Υποβιβάζει το αθλητικό σωματείο «Γ.Σ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ» στην αμέσως κατώτερη κατηγορία. Τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων λογίζονται με σκορ 10-0 υπέρ των αντιπάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου