Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Η Original για το χάντμπολ

Το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ βρίσκεται για μια ακόμη φορά στον αέρα και η Original με ανακοίνωσή της κάλεσε τον κόσμο της Ένωσης να βάλει πλάτη ώστε να σωθεί η ομάδα.
 
Το πρωτάθλημα χάθηκε στις λεπτομέρειες φέτος, αλλά αυτό είναι το λιγότερο που μπορεί να απασχολεί αυτή τη στιγμή τον Δικέφαλο, δεδομένου ότι αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό –μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Λαζόπουλου- και το διοικητικό το τμήμα κινδυνεύει με διάλυση.
Η Original με ανακοίνωση κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να συνεισφέρει όπως μπορεί και να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Το τμήμα που κράτησε ψηλά την σημαία της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, το τμήμα που μας χάρισε χαρά, περηφάνια και έκανε όλους εμάς να πούμε πολλές φορές την φράση «Μπράβο ρε μάγκες, πάμε ρε ΑΕΚάρα», κινδυνεύει !
Δυστυχώς «σωτήρες φωτοβολίδες» εξαφανίστηκαν, δυστυχώς η διοίκηση της ερασιτεχνικής αποδεικνύεται λίγη όχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα, αλλά γενικά για το όνομα και την ιστορία της ΑΕΚ .
Η ORIGINAL 21 είναι εδώ, βάζει πλάτη, βάζει το χέρι στην τσέπη και καλεί όποιον Ενωσίτη οργανωμένο ή μη να βοηθήσει να ξαναδούμε τέτοιες φωτογραφίες σαν την παραπάνω, να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές.
Ό,τι ποσό μαζευτεί θα είναι λιγότερο από την τσέπη του καθενός από εμάς, περισσότερο από την καρδία του.
Καλούμε όλον τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια αυτή γιατί η ΑΕΚ είναι μία, είναι ενιαία, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί παντού.
Η ΑΕΚ ήταν, είναι και θα μείνει πρωταθλήτρια…
Πληροφορίες σε όλα τα κλαμπ της ORIGINAL και στα τηλ 6936783200 και 6946102270».
Διάβασε περισσότερα στο: Η Original για το χάντμπολ | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου