Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Ευρωπαϊκά Κύπελλα Χάντμπολ: Στους ισχυρούς τέσσερις ελληνικές ομάδες

Συντάκτης: Onsports Team
 
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ανακοίνωσε τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Κύπελλα Ευρώπης την ερχόμενη περίοδο, καθώς και τον καταρτισμό του προγράμματος και τα γκρουπ δυναμικότητας κάθε διοργάνωσης, με τέσσερις ελληνικές ομάδες να είναι στους ισχυρούς.
Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσουν εννέα ομάδες, οι Διομήδης Άργους, ΑΣΕ Δούκα, Ποσειδώνας Λουτρακίου, ΓΑΣ Κιλκίς (Άνδρες), ΟΦ Νέας Ιωνίας, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας, Αμύντας Αμυνταίου, Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και Ορμή Λουξ Πάτρας (Γυναίκες).
Στο EHF Cup των Ανδρών ο πρωταθλητής Διομήδης Άργους συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των ισχυρών του 1ου γύρου της διοργάνωσης, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν 6/7 και 13/14 Σεπτεμβρίου 2014.
Στο Challenge Cup Ανδρών ο Δούκας ξεκινάει από τον 3ο γύρο στο γκρουπ των ισχυρών (1ο), ενώ στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας συμπεριλήφθηκαν Ποσειδώνας Λουτρακίου και ΓΑΣ Κιλκίς. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 22/23 και 29/30 Νοεμβρίου 2014.
Όλες οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουλίου 2014 στην Βιέννη.
Στο EHF Cup Γυναικών η πρωταθλήτρια Ελλάδας Νέα Ιωνία τοποθετήθηκε στο γκρουπ των ισχυρών στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, ενώ η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν 18/19 και 25/26 Οκτωβρίου 2014.
Τέλος στο Challenge Cup Γυναικών υπάρχου τρεις ελληνικές συμμετοχές. Ο Αμύντας Αμυνταίου (1ο γκρουπ δυναμικότητας) και οι Μέγας Αλέξανδρος, Ορμή Λουξ Πάτρας (2ο γκρουπ δυναμικότητας) ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους από τον 3ο γύρο στις 15/16 και 22/23 Νοεμβρίου 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου