Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Με 21 ομάδες το πανελλήνιο παμπαίδων ΟΧΕ - Diomidis Cup

Εκ του γραφείου Τύπου
 
Οριστικοποιήθηκαν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στην μεγάλη γιορτή του ΟΠΕΝ Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων «DIOMIDIS CUP» το διάστημα 6-11 Ιουλίου 2014 στην Αργολίδα.
Οι 21 ομάδες που θα συμμετέχουν είναι οι: Αγριά Βόλου, Αερωπός Έδεσσας, Φοίβος Συκεών, Ιωνικός Ν.Φ., ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, Πυλαία, Ορμή Πάτρας,
Φίλιππος Βέροιας, Φίλιππος Βέροιας/ Αμύντας Aμυνταίου, Ζαφειράκης Νάουσας, Καματερό, Άρης Νίκαιας, ΑΣΕ Δούκα, Φαίακας Κερκυρας, Δικέφαλος Αστέρας, Βριλήσσια, Πολιτεία, HJS Bitola (ΠΓΔΜ), Πανιώνιος και Διομήδης Άργους.
Το τουρνουά αποκτά και διεθνή χαρακτήρα με την συμμετοχή της Μπίτολα από την ΠΓΔΜ, ενώ
χαρακτηριστικό είναι πως οι 21 ομάδες εκπροσωπούν 11 διαφορετικές πόλεις. Επίσης αξιοσημείωτη είναι η κοινή συμμετοχή Φιλίππου Βέροιας και Αμύντα Αμυνταίου σε μία ομάδα ως «Φίλιππος 2», ενώ η ομάδα του Φιλίππου που κατέκτησε πέρσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Μίνι Αγόρια θα αγωνιστεί ως «Φίλιππος 1».
Εθελοντική αιμοδοσία
Εκτός από το αθλητικό κομμάτι της διοργάνωσης, το «DIOMIDIS CUP» δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο μέσα από την συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Δεσμοί Αίματος» (http://www.desmoiaimatos.gr/), στα πλαίσια της οποίας θα πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία –ενταγμένη στο καλεντάρι του τουρνουά- την Τετάρτη 9 Ιουλίου (17:00-20:30) στο χώρο της Παιδικής Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους.
Είμαστε στον... αέρα
Νέα, ειδήσεις και συνεντεύξεις για το τουρνουά μπορείτε να διαβάζετε στο coppa.gr και να ακούτε στον NOVAΣΠΟΡ-FM 94,6, ενώ το διάστημα 7-10 Ιουλίου, καθημερινά (15:00 – 16:00), στο ραδιόφωνο του STAR 929 θα μεταδίδεται η ραδιοφωνική εκπομπή του Diomidis Cup με καλεσμένους από τον χώρο του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου