Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Παραμένει στα ασπρόμαυρα ο Παλάσκας

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα περίοδο ο Απόστολος Παλάσκας.
 
Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την παραμονή του διεθνούς δεξιόχειρα περιφερειακού για ένα χρόνο και, έτσι, ο ίδιος θα συμπληρώσει οκταετία στον σύλλογο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Ο 26χρονος δεξιόχειρας περιφερειακός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του τμήματος χάντμπολ και έτσι θα εξακολουθήσει να φορά τη φανέλα με τον αριθμό "4".
Ο Αποστόλης Παλάσκας ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2007. Με τη φανέλα του «Δικεφάλου» έχει αγωνιστεί σε 146 αγώνες της Α1 ανδρών και έχει σκοράρει 397 γκολ, ενώ στα ευρωπαϊκά Κύπελλα μετρά 28 γκολ σε 19 συμμετοχές.
Με τον ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ την περίοδο 2009-10 αγωνίστηκε στους ομίλους του Champions League.
«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στον ΠΑΟΚ για μία ακόμη χρονιά. Είναι αυτό που πραγματικά ήθελα. Φέτος, ο στόχος μας θα είναι ξεκάθαρα νομίζω η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Θεωρώ ότι η ομάδα θα πάρει αυτούς τους παίκτες που χρειάζεται για να είναι πλήρης και έτοιμη όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εύχομαι να είμαστε υγιείς και, αν όλα πάνε καλά, τότε θα πετύχουμε κάτι πολύ καλό φέτος», τόνισε ο διεθνής περιφερειακός.
Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος, Γρηγόρης Πετρίδης, σημείωσε ότι «ο Αποστόλης είναι ένα παιδί που μεγάλωσε μέσα στον ΠΑΟΚ και χαιρόμαστε καθημερινά που τον βλέπουμε να προοδεύει. Πλέον, είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης, με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα, κάτι που κατάφερε με σκληρή δουλειά. Στηρίζουμε πολλά επάνω του για να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε για τη νέα σεζόν και του ευχόμαστε να είναι υγιής».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου