Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Διπλή ενίσχυση για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ

Πηγή: paok24.com
 
Του Ηλία Τάταλα
Δύο νέες ταλαντούχες παίκτριες ανήκουν από σήμερα στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τις 18χρονες Μαρία Λαζαρίδου και Μαρία Παύλου, που ήρθαν στον σύλλογο με υποσχετική από τον ΑΟ Προσοτσάνης.
Η Λαζαρίδου, που αγωνίζεται ως αριστερό ίντερ και πλέι μέικερ έχει ύψος 1,70μ. «Χαίρομαι πολύ που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η ομάδα έχει πετύχει σπουδαία πράγματα τα τελευταία δύο χρόνια και θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι από την πλευρά μου για να πραγματοποιήσει ο ΠΑΟΚ τους στόχους του», δήλωσε.
Από την πλευρά της, η Παύλου που αγωνίζεται ως πίβοτ και έχει ύψος 1,73μ., τόνισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το μεγάλο βήμα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όλες τις δυνάμεις μου και είμαι σίγουρη ότι σε αυτή την πρώτη χρονιά θα μάθω πολλά ως μέλος μίας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό και πετυχαίνει σημαντικές διακρίσεις».
Ο έφορος του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Χασεκίδης, υπογράμμισε ότι «καλωσορίζουμε τις δύο αθλήτριες. Ο ερχομός τους στον ΠΑΟΚ είναι απόρροια της άριστης σχέσης με τον Α.Ο. Προσοτσάνης. Ευελπιστούμε σε περεταίρω συνεργασία με αυτό το σωματείο, το οποίο και συγχαίρουμε για την άψογη δουλειά που κάνει στο χώρο του γυναικείου χάντμπολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου