Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Σε εξέλιξη το Diomidis Cup

Συντάκτης: Onsports Team
 
Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίζεται το Diomidis Cup, με την ομάδα του Άρη Νικαίας να παίρνει σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Στο παιχνίδι της διεκδίκησης ενός μεταλλίου μπήκε ο Άρης Νίκαιας που σημείωσε την νίκη της ημέρας με 25-24 κόντρα στον Φοίβο Συκεών για τον 1ο όμιλο της Β΄ φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων- Diomidis Cup. Πλέον η 1η θέση για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και η 2η που οδηγεί στον μικρό τελικό θα κριθούν στον απογευματινό αγώνα μεταξύ Φοίβου και Πυλαίας. Η ομάδα των Συκεών χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να παίξει στον τελικό, ενώ με ισοπαλία ή νίκη της Πυλαίας, αυτή θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο και ο Άρης Νίκαιας εφόσον κερδίσει τον Δικαία θα παίξει για το χάλκινο μετάλλιο. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη με τον Φοίβο να προηγείται 10-4 (15’) και 18-14 (34’), αλλά η ομάδα της Νίκαιας γύρισε το ματς και κατάφερε στο φινάλε να πάρει τους δύο υπερπολύτιμους πόντους.
Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα, αφού τα φαβορί Ζαφειράκης Νάουσας και Φίλιππος Βέροιας νίκησαν Καματερό και Ιωνικό ΝΦ αντίστοιχα και οι δύο πρώτες θέσεις θα κριθούν στο μεταξύ τους παιχνίδια.
Βέβαια η ομάδα της Νάουσας έχει σθεναρή αντίσταση από την ομάδα του Καματερού, καθώς την λύγισε δύσκολα με 34-33.
Για τις θέσεις 9-16, ξεχώρισε η νίκη του Πανιωνίου με 26-25 επί των Βριλησσίων για τον 4ο όμιλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου