Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

DIOMIDIS CUP 2014 «Το χάντμπολ έχει ριζώσει στην Αργολίδα»

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/ 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων με την ονομασία «DIOMIDIS CUP 2014» που θα διεξαχθεί το διάστημα 6-11 Ιουλίου 2014 στα κλειστά γυμναστήρια του Άργους, της Νέας Κίου, του Ναυπλίου και της Αγίας Τριάδας.
O πρόεδρος του Διομήδη Άργους Κώστας Βλαχοσπύρος αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του χάντμπολ στην Αργολίδα: «Είμαστε υπερήφανοι για αυτή την διοργάνωση. Είναι εξίσου σημαντική με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όραμα μας είναι να γίνει στο μέλλον ένα μεγάλο διεθνές τουρνουά. Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Δήμο Άργους- Μυκηνών. Επίσης ένα ξεχωριστό ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους πραγματικούς πρωταγωνιστές, τους εθελοντές, χωρίς την βοήθεια τους δεν θα φέρναμε εις πέρας μία τόσο μεγάλη διοργάνωση».
Ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος είπε: «Είναι η δεύτερη συνεχή χρονιά που στην περιοχή μας διοργανώνεται αυτό το τουρνουά. Είναι μεγάλη τιμή για την πόλη μας, μιας και το άθλημα αυτό έχει ριζώσει στον τόπο μας και τα αποτελέσματα αυτού του γεγονότος φαίνονται όχι μόνο στο `Άργος, αλλά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε περισσότερες ξένες ομάδες. Θέλουμε οι αθλητές και οι συνοδοί που έρχονται για το τουρνουά να γίνονται κοινωνοί της πλούσιας ιστορίας της περιοχής μας. Θέλω να συγχαρώ την διοίκηση του Διομήδη που σηκώνει το βάρος της διοργάνωσης. Ως Δήμαρχος καλωσορίζω στην πόλη μας όλες τις αποστολές και τους εύχομαι καλή διαμονή και επιτυχία».
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του νέου Δημαρχείου Άργους - Μυκηνών παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Πρόεδρος του Διομήδη Άργους κ. Κώστας Βλαχοσπύρος, ο Διευθυντής της διοργάνωσης κ. Νίκος Βλαχοσπύρος, ο τεχνικός διευθυντής του τουρνουά κ. Χρήστος Γεροδήμος, ο προπονητής του Διομήδη Άργους και Ομοσπονδιακός τεχνικός Παίδων κ. Δημήτρης Δημητρούλιας και ο πρόεδρος των Δεσμών Αίματος κ. Σελλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου