Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Ο Δ. Χαραλαμπάκης για τις αποφάσεις του ΔΣ της ΟΧΕ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/ 
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε στο sait της ΟΧΕ τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ομοσπονδίας ,σχετικά με το παράβολο για τη συμμετοχή των ομάδων στο πρωτάθλημα ,το τρόπο πληρωμής των διαιτητών στα ηλικιακά πρωταθλήματα ,τη κατάργηση των οδοιπορικών ,το νέο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και άλλα.
Η πρώτη απορία που έχουμε είναι με πιο δικαίωμα το Δ.Σ. πήρε αυτές τις συγκεκριμένες αποφάσεις ενώ πριν λίγο καιρό η Γενική Συνέλευση δεν τις έκανε αποδεκτές και μεταφέρθηκε η συζήτηση τους σε άλλη Γενική Συνέλευση η οποία δεν έγινε ακόμη.
Εχει περισσότερη δύναμη το Δ.Σ. της ομοσπονδίας από τη Γενική Συνέλευση των σωματείων που εκπροσωπεί ;
Στην ανακοίνωση μας ορίζετε το ποσό για το παράβολο αλλά δεν μας λέτε για πιο λόγο μπαίνει το χαράτσι αυτό. Είναι ανταποδοτικό ώστε να πληρωθούν από αυτό διαιτητές ,γραμματεία ή για μπάλες και στολές για τις ομάδες;
Είναι της μόδας τα χαράτσια στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, ΕΦΟΡΙΑ , ΔΕΗ , ΟΧΕ.
Αν κάποιες ομάδες κύριοι ,κυρίως από μικρές κατηγορίες που αποτελούν και τη ραχοκοκαλιά του αθλήματος ,δεν έχουν τα χρήματα για το χαράτσι τις ημερομηνίες που βάλατε ,βλέπετε είναι και καλοκαίρι και οι περισσότεροι χορηγοί πάνε για μπάνια , τι θα τις κάνετε ; Θα τις στείλετε στον κάλαθο των αχρήστων;
Και μην βιαστείτε κύριοι να γελάσετε με τα μικρά ποσά των 150 και των 200 ευρώ γιατί σας πληροφορώ πως μερικοί από εμάς αυτά τα μαζεύουμε από κουπόνια ή τα βάζουμε από τη τσέπη μας.
Ολες αυτές οι ψυχές που αγαπάνε αυτό το άθλημα τι θα κάνουν;
Με το δικό σας το μυαλό πρέπει όλοι εμείς να σας δώσουμε τα λεφτά μας για να τα διαχειριστείτε εσείς χωρίς να μας υπολογίζετε και κυρίως χωρίς να ξέρουμε που θα πάνε.
Σχετικά με τα οδοιπορικά λέτε " τον τερματισμό της καταβολής-καταχώρησης εξόδων μετακίνησης των ομάδων" .Δηλαδή τόσο καιρό μας στέλνατε χρήματα για τις μετακινήσεις;
Η παγίδα είναι στο καταχώρηση ,αλλά δεν μπήκατε στο κόπο να μας εξηγήσετε γιατί σας καίει τόσο πολύ αυτό το θέμα;
Δεν πρέπει να ξέρουμε το γιατί ώστε να βοηθήσουμε και όλοι εμείς την ομοσπονδία μας που μας εκπροσωπεί τόσο επάξια;
Στο τέλος θα μας βάλετε να σας στέλνουμε λεφτά για να πληρώνουμε και τα δελτία που βγάζουμε.
Αν είναι να πληρώνουμε τα οδοιπορικά και να μην τα παίρνουμε πίσω κάποια στιγμή ,τους διαιτητές ,τη γραμματεία και όλα τα έξοδα των ηλικιακών τμημάτων και δεν μας προσφέρετε τίποτα για πιο λόγο να είστε εσείς και να μην είναι οι ομάδες αυτές που θα έχουν την όλη διαχείριση.
Και για το τέλος ,που είναι οι χορηγίες για το κάθε πρωτάθλημα; Η κάθε ομάδα έχει σε αναλογία περισσότερες χορηγίες από όλη την ομοσπονδία μαζί.
Ο χρόνος αυτή τη στιγμή είναι μαζί σας ,προλαβαίνετε αν δεν μπορείτε μόνοι σας ,να μας βάλετε όλους προ των ευθυνών μας αλλά με το σωστό τρόπο ή αν δεν μπορείτε εσείς αφήστε να τραβήξουν το κουπί άλλοι πιο δυνατοί , προς το παρών είπαμε η απόφαση είναι στα χέρια σας.............
Με τιμή
Δημήτριος Χαραλαμπάκης
πρόεδρος του Α.Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου