Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Ανανέωσε με Φοίβο ο Ναουμίδης

Πηγή: foivos-handball.gr
 
Αθλητής του Φοίβου Συκεών θα είναι για μία ακόμη χρονιά ο Σάκης Ναουμίδης, που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα. Ο 34χρονος πίβοτ, πρόσφερε τα μέγιστα πέρσι στην ομάδα με την εμπειρία του και την αγωνιστικότητά του, συμμετέχοντας σε 19 αγώνες του πρωταθλήματος με απολογισμό 42 γκολ.
«Η απόφαση μου να παραμείνω στην ομάδα ήταν εύκολη. Στο Φοίβο το κλίμα είναι αρκετά καλό. Έχουμε μία ομάδα με φιλοδοξίες που διαρκώς αυξάνονται και θα είναι ενδιαφέρουσα η χρονιά που έρχεται. Βήμα – βήμα θα γίνουν όλα. Στον Φοίβο υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολλά χρόνια στο χώρο και παράλληλα έχουν φιλοδοξίες. Κάθε χρόνο γίνονται βήματα προόδου, τόσο διοικητικά και σε επίπεδο μάρκετινγκ, όσο και αγωνιστικά. Ο προπονητής παρέμεινε, όπως και ο κορμός των παικτών, η ομάδα ενισχύεται και θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Αυτά δείχνουν ότι η ομάδα αποπνέει υγεία» δήλωσε ο Σάκης Ναουμίδης στο foivos-handball.gr
Για τους στόχους του Φοίβου, τόνισε ότι «αν είμαστε υγιείς και δουλέψουμε όπως πρέπει, πιθανότατα θα πετύχουμε και το κάτι παραπάνω. Είναι πολύ μικρές οι αποστάσεις από τη σωτηρία μέχρι ένα πλασάρισμα 2-3 θέσεις παραπάνω σε σχέση με πέρσι ή ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο».
Αναφορικά με τη δική του παρουσία σχολίασε ότι «εγώ ως μεγαλύτερος ηλικιακά στην ομάδα θέλω να είμαι υγιής και να βοηθώ τα νέα παιδιά να βγάζουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου