Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Φίλιππος: Πολύ κοντά στην επιστροφή Σανίκης, Δεληγιάννης

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Πολύ κοντά στην επιστροφή τους στον Φίλιππο είναι οι Γρηγόρης Σανίκης και Κώστας Δεληγιάννης σύμφωνα με δημοσίευμα του pliroforiodotis.gr. Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Τραπεζανλίδης τόνισε ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί τους και εξέφρασε την άποψη ότι θα επανέλθουν στον σύλλογο. Ο κ. Τραπεζανλίδης είπε ότι εκτός από τους Σανίκη, Δεληγιάννη, ο Φίλιππος είναι σε επαφές και με άλλους πρώην παίκτες του Φιλίππου.
Ο Πρόεδρος του Φιλίππου αναφέρθηκε στην πρόθεση του να συνεχίσει ως επικεφαλής του
συλλόγου, ενώ αναφερόμενος στο τμήμα χάντμπολ δήλωσε τα εξής: «Επτά χρόνια υπηρετώ τον Φίλιππο. Έχω ξοδέψει χρήματα, αφιέρωσα χρόνο υπηρετώντας τον σύλλογο με υπευθυνότητα. Στο χάντμπολ, το καλοκαίρι όταν μιλήσαμε με τα μέλη της διοίκησης, μου ζητήθηκε και στήριξα οικονομικά το τμήμα. Ήμουν δίπλα. Ανέλαβα τις ευθύνες μου και ήμουν δίπλα όταν αποχώρησε ο Νίκος Νούλας. Κοιτάξαμε την συνέχεια και πήραμε μια σημαντική απόφαση με τους υπόλοιπους του χάντμπολ, τέλη Νοεμβρίου, αλλάζοντας προπονητή, με γνώμονα το καλό του τμήματος. Χωρίς να υποβαθμίζω την προσπάθεια του προπονητή, στον αθλητισμό μια αλλαγή σώζει μια κατάσταση. Η ομάδα ηταν τελευταία, το μέλλον σκοτεινό και δεν ήθελα να υποβιβασθεί ο Φίλιππος. Πήραμε έναν ξένο, έγινε και δουλειά απο τους προπονητές και στο τέλος σώσαμε την ομάδα. Το αποτέλεσμα της χρόνια ειναι θετικό. Δουλέψαμε, ξοδέψαμε χρήματα και κρατήσαμε ψηλά τον σύλλογο. Πέρα απο τον κόσμο που μας στήριξε, η πόλη δεν μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε πράξη την φιλοδοξία μας. Οι ομάδες έχουν πολλά έξοδα.
Για τη νέα σεζόν ο κ. Τραπεζανλίδης ξεκαθάρισε: «Αυτή την στιγμή πρέπει να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε τη νέα χρόνια. Δεν θα κάνουμε πίσω. Θα προχωρήσουμε με δυναμική. Θα στελεχωσουμε την διοίκηση με ανθρώπους ικανούς να βοηθήσουν. Καλώ τον κόσμο του χάντμπολ να έρθει μαζί μας και να κάνουμε κάτι καλό τη νέα χρόνια. Θα εξασφαλίσω κάποια έσοδα σε κάποια τμήματα όπως το μπάσκετ και το χάντμπολ και θα είμαι δίπλα τους. Στόχους δεν μπορούμε να βάλουμε αυτή την στιγμή. Θα στελεχώσουμε την διοίκηση και θα δούμε τους στόχους. Πρέπει να έρθουν κάποιοι άνθρωποι δίπλα μας να στηρίξουν τα τμήματα μας. Ο Φίλιππος θα κινηθεί σύμφωνα με τις δυνατότητες του κι όχι στον αέρα. Στο χάντμπολ είμαστε σε επαφή με τους προπονητές που τελείωσαν την σεζόν και αν όλα πάνε καλά θα συνεχίσουμε μαζί. Έχω κάνει επαφές με παλιούς παίκτες της ομάδας για να έρθουν πίσω και το βλέπουν θετικά. Κάθε τμήμα θα έχει την δική του επιτροπή και θα έχει αυτοδιαχείριση».».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου