Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΔΙΚΕΑΣ: Έκλεισαν Γκίνης, Τσακνής

Πηγή : www.coppa.gr
 
Αν και ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία τελικά Γιάννης Αρβανίτης και ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ δεν τα βρήκαν, ώστε ο έμπειρος τεχνικός να αναλάβει τα ηνία της νεοφώτιστης ομάδας στην Α1 Ανδρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Αρβανίτης ζήτησε αύξηση του μπάτζετ ώστε η ομάδα να πρωταγωνιστήσει από την πρώτη σεζόν, η οποία δεν έγινε αποδεκτή, ενώ επίσης οι θετικές -τις τελευταίες ημέρες- εξελίξεις στην ΑΕΚ, του δίνουν το δικαίωμα να συνεχίσει στην ομάδα που ο ίδιος δημιούργησε αγωνιστικά το 2005. Στον πάγκο της ομάδας του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ θα συνεχίσει και την νέα σεζόν ο Θόδωρος Γκίνης, ο οποίος ανέβασε τον Σύλλογο στην Α1, έχοντας μία καταπληκτική πορεία στην Α2 Ανδρών από τότε που ανέλαβε. Συγκεκριμένα από την 1η Δεκεμβρίου 2013 κράτησε την ομάδα αήττητη σε 13 ματς και την οδήγησε σε 11 νίκες και 2 ισοπαλίες!
Επίσης η ομάδα της Νέας Ιωνίας συμφώνησε με τον μέχρι πρότινος τερματοφύλακα της ΑΕΚ Τάσο Τσακνή, ο οποίος αποτελεί την 1η μεταγραφική κίνηση για φέτος. Ο 26χρονος πορτιέρο έδειξε την αξία του στην ΑΕΚ την σεζόν 2012-2013 σε αρκετά παιχνίδια, βοηθώντας σημαντικά την «Ένωση» να κατακτήσει το νταμπλ. Ωστόσο η έλευση του Κώστα Τσιλιμπάρη και η παρουσία του Δημήτρη Καφφάτου τον άφησαν εκτός 16αδας σχεδόν σε όλα τα ματς της σεζόν 2013-2014.
Ο Τσακνής είναι ένας τερματοφύλακας με εξαιρετικά στοιχεία και ήθος και αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές του ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ.
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου