Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Προς παραμονή ο Αρβανίτης. Έμεινε ο Νικολαΐδης

Πηγή: www.enwsi.gr
 
Ο Γιάννης Αρβανίτης τελικά δεν αποδέχθηκε την πρόταση του Δικέα, ενώ με τις κινήσεις που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της παραμονής του στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο. Ο έμπειρος τεχνικός αν και ακόμα δεν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το προσωπικό του μέλλον, βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους της Ένωσης με τους οποίους συνεργάζεται και τους βοηθά αυτό το διάστημα για να μπορέσουν να «τρέξουν» άμεσα τα πράγματα και να υπάρξει προγραμματισμός για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Πάντως ο Γιάννης Αρβανίτης είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένος με την ΑΕΚ, την οποία καθοδηγεί από το 2005, και έτσι προτεραιότητα του παραμένει να μπορέσει να μείνει στην τεχνική της ηγεσία. Το ενδεχόμενο αυτό ο έμπειρος προπονητής αναμένεται να το συζητήσει εκ νέου με τους ιθύνοντες της Ερασιτεχνικής μέσα στις επόμενες ημέρες.
Μένει στην ΑΕΚ ο Νικολαΐδης
Έπειτα από την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για το μέλλον του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ, με τους ανθρώπους της ομάδας και την διοίκηση της Ερασιτεχνικής, οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν έναν πρώτο σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.
Μάλιστα οι ιθύνοντες του τμήματος έκαναν πρόταση στον Παναγιώτη Νικολαΐδη που φέτος ικανοποίησε με τις εμφανίσεις του, να παραμείνει στην ομάδα και εκείνος την αποδέχθηκε (αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην παραμονή του παίκτη έπαιξε η βοήθεια που προσέφερε ο κόσμος της ομάδας και ειδικά η Original). Έτσι, ο αριστερός ίντερ που είχε αποκτηθεί από τον Δούκα θα φορέσει έτσι για δεύτερη σεζόν τα κιτρινόμαυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου