Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Οριστικά χωρίς οπαδούς της ΑΕΚ ο δεύτερος τελικός χάντμπολ

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Οριστικά δε θα έχουν δικαίωμα εισόδου οι οπαδοί της ΑΕΚ στη Νέα Κίο για τον δεύτερο τελικό της Α1 χάντμπολ των ανδρών με τον Διομήδη, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες.
 
Η Αστυνομία ανακοίνωσε πως δεν επιτρέπει την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των «κιτρινόμαυρων» για λόγους ασφαλείας και πως στο γήπεδο θα μπαίνουν μόνο όσοι οπαδοί του Διομήδη είναι κάτοχοι διαρκείας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Σχετικά με τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, που θα γίνει αύριο στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου, μεταξύ Διομήδη Άργους-ΑΕΚ (20.00- ΟΤΕ ΤV), μετά από εισήγηση της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός, εξέδωσε απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης (οργανωμένης και μεμονωμένης) για τους οπαδούς της ΑΕΚ και απαγόρευση διάθεσης εισιτηρίων στους οπαδούς της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18.45.
Υπενθυμίζονται τα παρακάτω σε ότι αφορά με τους θεατές:
Δεν έχουν εκδοθεί εισιτήρια. Στο κλειστό θα εισέλθουν μόνοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Διομήδη Άργους. Θα πρέπει να φέρουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, το οποίο θα επιδεικνύεται στην είσοδο.
Σύμφωνα με τη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης και ασφαλείας που έγιναν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και το πρακτικό που υπογράφτηκε από την ΑΔ Αργολίδας και τους εκπροσώπους ΟΧΕ, Διομήδη Άργους, ΑΕΚ, δεν θα ξεπεράσουν τον αριθμό των 250 ατόμων, οι κάτοχοι διαρκείας του Διομήδη Άργους που θα εισέλθουν στο γήπεδο.
Με μέριμνα της γηπεδούχου ομάδας να ενημερωθούν οι φίλαθλοι ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος επιπλέον φιλάθλων μετά την κάλυψη της χωρητικότητα των δυο κερκίδων του γηπέδου, ακόμη και αν διαθέτουν κάρτα διαρκείας, αφού θα υπάρχουν μέτρα ασφαλείας.
Στη φιλοξενούμενη ομάδα (ΑΕΚ) χορηγήθηκαν 15 προσκλήσεις για τις ανάγκες της διοίκησης».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου