Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πρωταθλητής ο Κένταυρος Αγριάς στον 2ο όμιλο της Β εθνικής

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Ολοκλήρωσε τη νικηφόρα της πορεία, η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς, καθώς κέρδισε την ομάδα του Εύρυτου Βόλου, στον αγώνα που πραγματοποίηθηκε την Τετάρτη 14 Μαΐου, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου. Ο Κένταυρος Αγριάς, επιβλήθηκε με σκορ 18 - 37, επί του τυπικά γηπεδούχου Εύρυτου Βόλου, στην αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Ανδρών.
Στο αγώνα με τον Εύρυτο Βόλου, ο Κένταυρος Αγριάς από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό του παίρνοντας ήδη προβάδισμα 8 τερμάτων στο 15ο λεπτό ( 3- 11), το
οποίο διεύρυνε στο ημίχρονο 9 - 21. Η εξέλιξη του παιχνιδιού έδωσε δικαίωμα στον τεχνικό του Κενταύρου Αγριάς (Τσιάπα Γιάννη) να χρησιμοποιήσει όλους του αθλητές που είχε στη διάθεσή του, και να διευρύνει τη διαφορά στο τελικό 18 - 37.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 2 - 7, 4 - 13, 9 - 21, 12 - 26, 15 - 33, 18 - 37.
Εύρυτος Βόλου: Μανταλιάς, Καρακώστας (1), Θειακούλης (3), Σταμπούλογλου Κ. (1), Γανωτόπουλος, Ευθυμίου (6), Μαλανδρίνος (3), Πούλιος, Σταυρόπουλος, Δάμου (4), Πιππής, Κοζανίτης, Καραόλιας, Σταμπούλογλου
Κένταυρος Αγριάς: Καραπαναγιωτίδης, Μπουργάνης, Σκετόπουλος (2), Λοίζου (3), Κρατήρας, Νούλης (2), Ιακωβίδης (6), Ανδρέου (8), Ζωναρόπουλος (2), Κατσαρός (2), Πινακάς (2), Βαλκαμελής (1), Αδάμ (4), Κεφαλάς (3), Ασαρίδης (1).
Με τη νίκη αυτή, ο Κένταυρος Αγριάς αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 2ο όμιλο της Β΄ εθνικής, κόβοντας πρώτος το νήμα με 30 βαθμούς έναντι 28 βαθμών του δεύτερου Έσπερου Καλλιθέας. Η ομάδα της Αγριάς έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στις παρουσίες της, μέχρι τώρα, σε πρωταθλήματα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας, ενώ βάζει πλώρη για την Α2 εθνική κατηγορία, συμμετέχοντας σε μπαράζ ανόδου (πιθανότατα το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου) μαζί με τις ομάδες του Κορωπίου (πρωταθλήτρια στον 1ο όμιλο), τον πρωταθλητή του ομίλου των Νησιών, και της ομάδας που θα προκριθεί, από το μπαράζ των δευτεραθλητών, που θα γίνουν ένα Σαββατοκύριακο νωρίτερα. Από τι παραπάνω ομάδες, οι τρεις πρώτες της κατάταξης ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα του Κενταύρου Αγριάς είναι μπροστά στη μεγαλύτερη επιτυχία για το Μαγνησιώτικο Χάντμπολ, να βρεθεί και να αγωνίζεται του χρόνου στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου