Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δεν τα κατάφεραν οι Κύκλωπες. Ο Αρίων Πτ. συνεχίζει για την άνοδο στην Α2 Ανδρών

Πηγή: thrakisports.gr
 
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας
Έσβησε το όνειρο της ανόδου στην Α2 κατηγορία για τους Κύκλωπες, αφού η ομάδα της Αλεξανδρούπολης με μία νίκη και μία ήττα στα πρώτα μπαράζ ανόδου, που διεξήχθησαν στο ΔΑΚ Κιλκίς, κατέλαβε τη δεύτερη θέση με τον Αρίωνα Πτολεμαϊδας να προκρίνεται στα δεύτερα μπαράζ ανόδου, όπου θα διεκδικήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μαζί με την Ασπίδα Ξάνθης, τον Σύλλογο Κωνσταντινουπολιτών Πυλαίας και τον Πρωτέα Άρτας τα δύο εισιτήρια της ανόδου στην Α2.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου οι Κύκλωπες ηττήθηκαν με 23-26 από τη νεανική αλλά ισχυρή ομάδα του Αρίωνα Πτολεμαϊδας με καθοριστικό σημείο του αγώνα το τρίτο δεκάλεπτο, όπου η ομάδα του Χρήστου Ποντισίδη δέχτηκε δέκα τέρματα, ενώ στα πρώτα 20 λεπτά είχε δεχτεί μόλις έξι, με αποτέλεσμα να κλείσει το ημίχρονο με 16-10 υπέρ της ομάδας της Πτολεμαϊδας. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει τη τελική διαφορά στα τρία γκολ. Η έλλειψη καθαρού μυαλού και αυτοσυγκέντρωσης, σε συνδυασμό με τη μέτρια ημέρα στην οποία βρέθηκαν τα ατού των Εβριτών, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ήττα, που δυστυχώς αποδείχθηκε οδυνηρή.
Η ανάλυση με βίντεο του αγώνα με τον Αρίωνα και η ομιλία του προπονητή των Κυκλώπων στο ξενοδοχείο, που επιχείρησε το βράδυ του Σαββάτου να ανυψώσει το ηθικό των αθλητών του, είχε ως αποτέλεσμα να παρουσιαστεί η ομάδα μεταμορφωμένη προς το καλύτερο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Δία Πολίχνης. Οι Κύκλωπες με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Θεοδώρου και Χαραλαμπίδη, που σημείωσαν από οκτώ και έξι γκολ αντίστοιχα, σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακές αποκρούσεις του Ξενοπανάγου, κατάφεραν να φτάσουν σε μία σπουδαία νίκη με 23-21 κόντρα στην έμπειρη ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η νίκη όμως αυτή δεν αποδείχθηκε αρκετή για τους Κύκλωπες, αφού το απόγευμα της Κυριακής ο Αρίων Πτολεμαϊδας απέσπασε ισοπαλία με 26-26 από τον Δία Πολίχνης και κατέκτησε την πρώτη θέση εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα δεύτερα μπαράζ ανόδου.
Στους αγώνες του Κιλκίς αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές που βρίσκονταν στην αποστολή των Κυκλώπων και συγκεκριμένα οι: Ξενοπανάγος, Μισέντος, Ανδρεάδης, Ξανθόπουλος, Πιστόλας, Τάρες, Θεοδώρου, Χαραλαμπίδης, Μπασδάνης Η., Μπασδάνης Κ., Δρίτσικας, Κρεωνάς, Κυριακίδης, Τζάτζαλης, Οβαγιάν, Λαιλισίδης, Σέλος και Ξηρόπουλος.
Όπως είναι φυσικό στο στρατόπεδο των Κυκλώπων επικρατεί προβληματισμός και απογοήτευση για τη φετινή χαμένη ευκαιρία. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης καταστρώνει από σήμερα τα πλάνα της για τη νέα σεζόν, ενώ αναμένεται τις προσεχείς ημέρες συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση των Κυκλώπων και τον προπονητή Χρήστο Ποντισίδη, προκειμένου να αποφασιστεί η συνέχιση ή όχι της συνεργασίας της ομάδας με τον έμπειρο τεχνικό. Πάντως, όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα παραμένουν ανοικτά και αναμένονται άμεσα εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου