Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Πρώτη ισοπαλία ο Γ.Σ. Χανίων

Πηγή: http://www.haniotika-nea.gr/
 

 

 

 

 

 
Στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου έδωσε προχθές το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι ο Γ.Σ. Χανίων και μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση αναδείχθηκε ισόπαλος 33 – 33 με τα Βριλήσσια, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 χάντμπολ ανδρών.
Έτσι, μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, η ομάδα του Νομού μας πήρε βαθμό (ήταν η πρώτη ισοπαλία της σεζόν) και ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος, σε μια σίγουρα δύσκολη από κάθε άποψη αγωνιστική περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ακόμη ένα ματς οι νεαροί παίκτες του Γ.Σ. Χανίων τα πήγαν πολύ καλά και έδειξαν ότι στη νέα σεζόν της Α2 κατηγορίας θα μπορούν να προσφέρουν πολλά περισσότερα.
Εναλλαγές στο προβάδισμα είχαμε στο α” ημίχρονο, με τα Βριλήσσια να προηγούνται 2-4 και τον Γ.Σ. Χανίων να προσπερνά 5-4, διατηρώντας προβάδισμα μέχρι το 14-12, όμως στο τελευταίο τρίλεπτο “κόλλησε” και πήγε στ” αποδυτήρια ευρισκόμενος στο -1 (14-15). Στην επανάληψη οι δυο αντίπαλοι πήγαιναν σχεδόν γκολ-γκολ μέχρι το 22-22 (στο 41′), για ν” ακολουθήσει ένα εξάλεπτο… μπλακ άουτ των γηπεδούχων σε άμυνα και επίθεση, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν πίσω στο σκορ (22-27 στο 47′), ενώ περίπου 10 λεπτά πριν τη λήξη η διαφορά έφτασε στα 6 γκολ (23-29). Όμως οι παίκτες του χανιώτικου σωματείου φάνηκε ότι δεν ήθελαν να ηττηθούν στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους, βελτιώθηκαν πολύ στην άμυνα και παρά τις ατυχίες που είχαν (2 δοκάρια, 2 χαμένα πέναλτι) κατάφεραν να ισοφαρίσουν 29-29 στο 55′. Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν ξανά 2 γκολ (29-31 και 30-32 στο 57′), αλλά δυο λάθη τους στην επίθεση επέτρεψαν στον Γ.Σ. Χανίων να ισοφαρίσει 32-32 στο 58’30».
Στη συνέχεια είχαμε από ένα λάθος για κάθε ομάδα, τα Βριλήσσια έκαναν το 32-33 (59’20»), οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι 33-33 (59’35») και αυτό ήταν το τελικό σκορ, αφού στον εναπομείναντα χρόνο οι τρεις (!) επιθέσεις που εκδηλώθηκαν δεν βρήκαν στόχο (ο Σαμαράς απέκρουσε το σουτ, ο Γ.Σ. Χανίων δεν τα κατάφερε στον αιφνιδιασμό και το μακρινό σουτ στην εκπνοή από την πλευρά των Βριλησσίων ήταν άστοχο).
Διαιτητές: Δημάκης, Περδικούρης
5λεπτα: 1-2, 3-4, 6-5, 9-7, 12-10, 14-15 (ημιχρ.), 20-20, 20-21, 22-25, 24-29, 29-29, 33-33.
Γ.Σ. Χανίων (Δ. Πουλιδάκης): Ταζές, Σαμαράς, Παντελάκης, Παπαϊωάννου 8 γκολ, Αναστασάκης 1, Λαδάκης 4, Αποστόλου, Σινιοράκης 1, Σπυρλιδάκης 3, Μυντιλάκης 3, Σοκόλι, Ντούπι, Κοκολοδημητράκης 11, Καμπανιέρης 2, Πατασούρι, Κισκήρας.
Νικολακόπουλος και Λιάλιος σημείωσαν από 7 γκολ για την αθηναϊκή ομάδα.
Ο Γ.Σ. Χανίων δεν δέχθηκε καμιά δίλεπτη αποβολή και είχε 4/6 πέναλτι, ενώ τ” αντίστοιχα νούμερα για τους φιλοξενούμενους ήταν 4 και 4/4.
Η 17η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα, με το παιχνίδι Πανελλήνιος- Καματερό, ενώ την Τετάρτη 15 Μαϊου θα “πέσει η αυλαία” του πρωταθλήματος, με τον Γ.Σ. Χανίων ν” αντιμετωπίζει στο Καματερό την ομώνυμη τοπική ομάδα.
* Τ” άλλα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στο αυριανό φύλλο.
ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥΛΙΔΑΚΗ: «Νομίζω ότι “κλείσαμε” τα εντός έδρας παιχνίδια με θετικό τρόπο. Μπορεί να μην έμεινα ευχαριστημένος από την αμυντική μας λειτουργία, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια και το πάθος των παιδιών, που δεν… εγκατέλειψαν όταν βρεθήκαμε να χάνουμε 6 γκολ στο 50′.
Όμως εκτός από την αγωνιστική επιτυχία της παραμονής θέλω να πω ότι και έξω από το παρκέ πετύχαμε ένα πολύ δύσκολο στόχο, που ήταν ν” ανταποκριθούμε στις οικονομικές υποχρεώσεις. Είναι γνωστό ότι είχα εκφράσει φόβους για τον αν η ομάδα μας θα μπορούσε να κάνει τα δυο τελευταία ταξίδια στην Αθήνα, κάτι που τελικά κατέστη δυνατόν χάρη και σε σημαντική χορηγία του Γιάννη Ντερμανάκη, τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω, όπως επίσης τους χορηγούς που μας στήριξαν από την αρχή της σεζόν και βέβαια τα μέλη του διοικητικού μας συμβουλίου, τα οποία κατάφεραν, συμβάλλοντας και αυτά με κάθε τρόπο, στο να πετύχει το στόχο του ο Γ.Σ. Χανίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου