Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Σε Nova Sport fm και STAR o Βριληττός

Εκ του γραφείου Τύπου
vrilittospressoffice@gmail.com
vrilittoshandball@gmail.com
www.vrilittos.gr

 
Καλεσμένη της Πόπης Τσαπανίδου στην εκπομπή «LIVE U» στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, ήταν σήμερα το πρωί η αντιπρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014», Κατερίνα Ψωμιάδου.
Η πρώην αθλήτρια του Φιλίππου Βέροιας και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών μίλησε για την συνέχεια της πετυχημένης διοργάνωσης του τουρνουά, που ανοίγει για δεύτερη φορά τις πύλες του σε λίγες ημέρες (11-16 Απριλίου) στην Βέροια.
«Η εμπιστοσύνη των γονιών μεγαλύτερος έπαινος»
«Θέλουμε τα παιδιά γυρνώντας στο σπίτι τους να είναι 100% ευχαριστημένα και να έχουν διασκεδάσει με την ψυχή τους. Το τουρνουά εστιάζει καθαρά στο παιδί, το πώς θα κοινωνικοποιηθεί πιο γρήγορα, να συναντήσει παιδιά ίδιας ηλικίας από ξένες χώρες, πως θα διασκεδάσει και θα μάθει πράγματα για τον ελληνικό πολιτισμό και τον αθλητισμό. Για εμάς ο μεγαλύτερος έπαινος είναι η στήριξη και που μας δείχνουν έμπρακτα οι γονείς που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους. Όλα τα παιδιά είναι ασφαλισμένα και θα κάνουμε τα πάντα για να έχουν ένα πλατύ χαμόγελο τις πέντε ημέρες διαμονής τους στην Βέροια. Θέλουμε πρώτα απ' όλα να χαρούνε το παιχνίδι και να γεμίσουν ευχάριστες εμπειρίες και εικόνες. Ως μητέρα τεσσάρων παιδιών πιστέψτε με ότι γνωρίζω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ευτυχισμένο ένα παιδί».
ΣΤΟΥΣ «ΚΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ» Ο ΑΛΕΞΗΣ ΑΛΒΑΝΟΣ
Στην εκπομπή «Καμένοι στο Ζέσταμα» του NOVAΣΠΟΡ-FM 94,6 που παρουσιάζουν ο Μάνος Σπανόπουλος και ο Πέτρος Πολυχρονίδης, φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο διεθνής αθλητής και νταμπλούχος με την φανέλα της ΑΕΚ, Αλέξης Αλβανός. Ο έμπειρος δεξιός ίντερ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στο τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014».
«Ιδανικό για να προσεγγίσει γονείς και παιδιά στο χάντμπολ»
«Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό τουρνουά για τον ελληνικό αθλητισμό. Είχα την τύχη πέρσι στα Βριλήσσια να παρακολουθήσω από κοντά την οργάνωση του 1ου τουρνουά και πραγματικά είδα μία απίστευτη οργάνωση και πολλούς εθελοντές, έτοιμους να προσφέρουν τα πάντα στους μικρούς αθλητές. Ο ανταγωνισμός με ξένες ομάδες επιπέδου κάνει πολύ καλό στα παιδιά. Το σημαντικότερο όμως που προσφέρει αυτό το τουρνουά είναι η χαρά που δίνει στα παιδιά. Σε αυτές τις ηλικίες είναι πολύ σημαντικό να περνάνε ωραία. Πρόκειται για ένα τουρνουά ιδανικό για να προσεγγίσει γονείς και παιδιά στο χάντμπολ. Εμείς σαν διεθνείς αθλητές θα είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε δίπλα στα παιδιά στην Βέροια για να τους μεταδώσουμε τις εμπειρίες μας στον αθλητισμό».
ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ NOVAΣΠΟΡ-FM 94,6
Το τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014» έχει μπει στην τελική του ευθεία και οι επικοινωνιακές δράσεις στον χορηγό επικοινωνίας του τουρνουά NOVAΣΠΟΡ-FM 94,6 συνεχίζονται με την συνέντευξη του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Δημήτρη Κοτσιώνη στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου «The insiders» το διάστημα 18:30-19:00.
Λίγες ώρες αργότερα (21:15-21:45) έρχεται η σειρά της Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου-Γεωργιάδη και του Προέδρου του «Συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί» Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου, οι οποίοι θα μιλήσουν στην εκπομπή των Τόλη Κοτζιά και Μάνου Ζερβάκη «Μπάσκετ και όχι μόνο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου