Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Πηγή; http://www.handball.org.gr/
 
Την κακή αρχή στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο πλήρωσε ο Φίλιππος και δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του 2ουΔιεθνούς Τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Στο κατάμεστο «Φιλίππειο» Οι Βεροιώτες ηττήθηκαν με 24-14 από την Κροάσια Ζάγκρεμπ η οποία θα διεκδικήσει κόντρα στην Εθνική Ισραήλ 1 τον τίτλο στη διοργάνωση.
Οι Κροάτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν τον έλεγχο και για τουλάχιστον δέκα λεπτά είχαν τον Φίλιππο καθηλωμένο στα... σχοινιά.
Το πρόβλημα των Βεροιωτών εντοπιζόταν καθαρά στο επιθετικό κομμάτι όπου τα συστήματα έβγαζαν παίκτες σε θέσεις βολής είτε από την περιφέρεια είτε από τα έξι μέτρα, όμως τα σουτ σταματούσαν είτε στα δοκάρια είτε πάνω στον Κροάτη τερματοφύλακα.
Η διαφορά στο 13' είχε φτάσει στο +7 (10-3) και κάπου εκεί ο Φίλιππος πήρε μπροστά. Με πιεστική άμυνα οι Βεροιώτες πήραν μπάλες, έβγαλαν αιφνιδιασμούς και με ένα σερί 5-0 πήγαν στο ημίχρονο στο -2 (10-8) αφήνοντας την Κροάσια χωρίς γκολ για περίπου επτά λεπτά.
Η αρχή του β' μέρους ήταν ανάλογη του πρώτου για τον Φίλιππο. Οι Κροάτες με δικό τους σερί 5-0 άφησαν τον Φίλιππο χωρίς γκολ για πέντε λεπτά, διάστημα αρκετό για να αυξήσουν τη διαφορά. Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ήταν πολύ αργά.
Η ομάδα του Τάσου Χατζηπαρασίδη – που έχει τα γενέθλιά του και πριν τον ημιτελικό έσβησε τα κεράκια στην τούρτα για την οποία είχε μεριμνήσει η οργανωτική επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» - θα διεκδικήσει την τρίτη θέση στον μικρό τελικό με αντίπαλο την Παρτίζαν.
Κάζο Ιλίας (προπονητής Κροατίας): «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς γιατί θέλαμε να προκριθούμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση. Δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε γιατί απέναντί μας είχαμε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο».
ΡΚ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 24-14
Τα πεντάλεπτα: 4-1, 9-3, 10-6, 10-8(ημχ.), 16-10, 19-12, 23-12, 24-14
ΡΚ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (M. Νέμετς): Πούριτς, Βρίμπιτς 2, Φριτζ, Σβέτινα 2, Πλάμινιτς 6, Μπένκοβιτς 2, Στάρτσεβιτς 3, Σαφράνκο 2, Ντρούζινετς, Κράλιεβιτς, Γιαβόρ 3, Ρόβης, Κρέσιμιρ 3, Κάιμπα, Κασάρ 1
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τ. Χατζηπαρασίδης): Στεριόπουλος, Στεμπάρη, Πασχούλας, Ταραμονλής 2, Ναυροζίδης, Σαράφης, Παπαδόπουλος, Κοντόπουλος, Τζιμπούλας 3, Μπαλτατζής, Κουκουτσίδης 6, Ζούζος, Κωσταράκης 1, Γκαράς 2, Χοργός
Διαιτητές: Τζαφερόπουλος, Τομίδης Δίλεπτα: 3-0 Πέναλτι: 3/3 - 2/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου