Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αύριο η πρώτη μάχη με Βοσνία η εθνική ανδρών (19:00 OTE TV)

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Συμπαραστάτης η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Συνεχίζεται στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών ενόψει του αγώνα με την Βοσνία αύριο Τετάρτη 2 Απριλίου και ώρα 19:00 (ζωντανά OTE TV) για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε το απόγευμα υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού τεχνικού Γιώργου Κρανάκη, ενώ αύριο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της. Η αποστολή της Βοσνίας αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη αύριο το μεσημέρι.
Δύο Έλληνες διεθνείς μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την αναμέτρηση με τους Βόσνιους:
Θόδωρος Ευαγγελίδης (αριστερός ίντερ): «Σίγουρα η Βοσνία είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν αποτελεί φόβητρο για εμάς. Θεωρώ ότι αν είμαστε σοβαροί και συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο, θα πάρουμε κάτι καλό από αυτά τα δύο παιχνίδια. Και μόνο που θα συμμετέχουμε σε αυτά τα δύο ματς είναι κέρδος για αυτή την ομάδα. Το ιδανικό θα ήταν να προκριθούμε, αλλά πάνω απ' όλα πρέπει να το χαρούμε. Κρατάμε την θετική εικόνα της ομάδας από τα προκριματικά του Ιανουαρίου και την πολύ καλή ψυχολογία μας. Την Τετάρτη θέλουμε πολύ να δούμε μια γεμάτη Μίκρα».
Δημήτρης Τζιμούρτος (δεξιός εξτρέμ): «Όλοι γνωρίζουμε ότι η Βοσνία είναι μια πολύ καλή ομάδα με παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Είναι μια ομάδα με φυσικά προσόντα και ψηλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε με μυαλό στην επίθεση και μαχητικότητα στην άμυνα. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου για να μας δώσει ώθηση για την νίκη».
Συμπαραστάτης η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
Τη συμπαράσταση της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα έχει η ΟΧΕ, αφού ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του μέλους του ΔΣ κ. Κ. Βιολιτζή με τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, η περιφέρεια θα αναλάβει όλα τα έξοδα φιλοξενίας της ομάδας της Βοσνίας. Η ΟΧΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ.Απόστολο Τζιτζικώστα για την αρωγή του στην διεξαγωγή του αγώνα Ελλάδα- Βοσνία για τα πλέι οφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ανδρών του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου