Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Μεγάλη νίκη του Πανσερραϊκού στην Αλεξανδρούπολη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Ναι, είναι δύσκολες ημέρες για τον Πανσερραϊκό. Ναι, γιορτάζουμε τα 50 χρόνια υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Αλλά όταν έχεις, σε αυτήν τη μεγάλη οικογένεια του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού, μέλη όπως η ομάδα του πόλο, του χόκεϊ, και του χάντμπολ, πώς μπορείς να μην είσαι υπερήφανος;
Σήμερα, και το ανδρικό τμήμα Handball του Πανσερραϊκού ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις. Σε μια ακόμη χρονιά με πολλά έξοδα, και λίγα έσοδα, σε ένα πρωτάθλημα που όλα αυτά τα χρόνια συνηθίζεται οι αδιάφορες βαθμολογικά ομάδες να μην ταξιδεύουν εκτός έδρας στις τελευταίες αγωνιστικές για να γλυτώσουν το κόστος της εκδρομής, ο Πανσερραϊκός πήγε στην Αλεξανδρούπολη και νίκησε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, τους Κύκλωπες στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Οι δύο ομάδες πήγαιναν "χέρι-χέρι" στο σκορ σε όλο το ματς, και το τελικό σκορ (27-28) το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους αθλητές για την μέχρι τώρα πορεία τους, για το ήθος τους και την αθλητική τους συμπεριφορά, για την ενέργεια τους, για την αγάπη τους για το άθλημα και τον δυναμισμό τους. Ένα όμως τεράστιο μπράβο στον Κο Αγγελίδη Σταύρο, τον προπονητή της ομαδάρας μας, που πραγματικά δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε και που να τελειώσουμε για αυτόν τον άνθρωπο, πάνω από όλα, και μετά τον coach. Να πούμε ότι είναι τόσες ώρες στα γήπεδα για όλα τα τμήματα που ειλικρινά αυτήν την στιγμή δεν νομίζουμε να υπάρχει κανένας άλλος σε οποιοδήποτε άθλημα. ΕΠΤΑ ΜΕΡΕΣ – κυριολεκτικά - την εβδομάδα, δίνει όλη του την ενέργεια, όλη του την αγάπη, όλες τους τις γνώσεις, διδάσκοντας πρώτα από όλα το ήθος, μιλώντας πρώτα για τον παράγοντα άνθρωπο και πως πρέπει να έχει σωστή συμπεριφορά αρχικά στην ζωή και μετά στις αθλητικές δραστηριότητες. «Ο αρχικός στόχος είναι η ολοκληρωμένη καλλιέργεια και η σωστή ανάπτυξη του ανθρώπου και μετά του αθλητή. Γιατί όταν έχεις έναν ‘καλό’ άνθρωπο τότε σίγουρα θα φτιάξεις και έναν σωστό αθλητή» είναι το ρητό του Κου Αγγελίδη. Όταν τον ρωτήσαμε εάν τα γήπεδα είναι το δεύτερο σπίτι του χαμογέλασε και μας είπε χαρακτηριστικά :Μπορεί και το πρώτο…Αυτά τα λίγα λόγια αποδεικνύουν ακράδαντα για τι άνθρωπο μιλάμε και ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας να συνεχίσει έτσι δυναμικά και όλοι του οι στόχοι και οι επιθυμίες να γίνουν πραγματικότητα.
ΠΗΓΗ : Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου