Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία των Νέων

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Εθνικής Νέων στο «Σπίτι του Χάντμπολ» της Μίκρας στη Θεσσαλονίκη, ενόψει των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2014 που θα διεξαχθούν στα Σκόπια το διάστημα 4-6 Απριλίου.
Η Εθνική ομάδα έδωσε σήμερα το 4ο φιλικό της παιχνίδι (δύο με Εθνική Ανδρών και δύο με ΠΑΟΚ) διάρκειας 70 λεπτών κόντρα στον ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 33-30.
Οι τερματοφύλακες της Εθνικής ομάδας σχολίασαν στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ:
Νίκος Ζλατάνος: «θα πάμε να παλέψουμε. Έχουμε δύσκολο όμιλο και περνάει μόνο μια ομάδα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Η Ισλανδία είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, πρόσφατα κέρδισε και την Γαλλία, αλλά πρώτα απ' όλα κοιτάμε τον εαυτό μας να γινόμαστε καλύτεροι και να ανεβαίνουμε σκαλί, σκαλί».
Πέτρος Μπουκοβίνας: «Είμαστε από την Τετάρτη εδώ, προσπαθούμε να δεθούμε σαν ομάδα. Το έργο μας είναι δύσκολο, αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Το πιστεύουμε. Έχουμε στον όμιλο την Ισλανδία που είναι το φαβορί του ομίλου. Αυτό το ματς είναι το κρισιμότερο. Έπειτα θα παίξουμε με τους Σκοπιανούς που είναι οικοδεσπότες και έπειτα με την Ιταλία που είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου