Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Φεστιβάλ μίνι χάντμπολ στο Ναύπλιο. Τα κορίτσια επικράτησαν των αγοριών!!!

Πηγή: Δελτίο τύπου
 
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το φεστιβάλ ΜΙΝΙ χάντμπολ στο Ναύπλιο όπου πάνω από 100 παιδιά πλημμύρισαν το κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου και οι αγώνες τους ήταν η μεγαλύτερη διαφήμιση για το χάντμπολ. Έλαβαν μέρος : Στο ΠΡΟΜΙΝΙ ( γεννηθέντες το 2004 και μικρότεροι ) η ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ , ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ .
Στο ΜΙΝΙ ( γεννηθέντες το 2002 και το 2003 ) συμμετείχαν η ΑΛΚΥΩΝ με δύο ομάδες Αγόρια και Κορίτσια , ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ με δύο ομάδες Αγόρια και κορίτσια , και με από μία ομάδα αγοριών ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ , ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου και ο ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ Αγ. Θεοδώρων .
Κορυφαία ομάδα του τουρνουά αναδείχτηκε αυτή των ΜΙΝΙ κοριτσιών της Αλκυώνας η οποία νίκησε τις ομάδες των αγοριών που αντιμετώπισε. Οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες άφησαν ελπίδες για το μέλλον και αποδείχθηκε ότι το χάντμπολ είναι αγαπητό άθλημα και οι γονείς ευχάριστα στέλνουν τα παιδιά τους να ασχοληθούν με αυτό. Αλλά η δουλειά που κάνουμε εμείς τα μικρά σωματεία καταστρέφεται από ένα μεγάλο αντίπαλο, την πολιτική της αποδυνάμωσης μας από την ΟΧΕ, η οποία οφείλει να μας στηρίζει έμπρακτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου