Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ Η ΠΑΡΤΙΖΑΝ, 4ΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Πηγή: http://www.handball.org.gr/
 
Η Παρτίζαν Βελιγραδίου υποχρέωσε τον Φίλιππο Βέροια σε ήττα 26-25 στον μικρό τελικό του 2ου Διεθνούς Τουρνουά Χάντμπολ «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» και κατέκτησε την τρίτη θέση. Ετσι, ο προπονητής του Φιλίππου, Τάσος Χατζηπαρασίδης, δεν πήρε το δώρο που περίμενε από τους παίκτες του την ημέρα των γενεθλίων του.
Με εξαίρεση ένα ισχνό προβάδισμα του Φίλιππου, 10-9 στο 12ο λεπτό, η Παρτίζαν ήταν συνεχώς μπροστά, αλά η ελληνική ομάδα δεν σταμάτησε να την κυνηγά το σκορ και αρκετές φορές ισοφάρισε, χωρίς όμως να καταφέρει να προηγηθεί και να πάρει το ψυχολογικό αβαντάζ.
Η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια του Φίλιππου να ισοφαρίσει σημειώθηκε 1'20'' πριν από τη λήξη όταν ήταν πίσω στο σκορ με ένα γκολ (25-24) και είχε την κατοχή, αλλά έγινε λάθος πάσα στην επίθεση.
Ο Αλεξάνταρ Κρστιτς σημείωσε εννέα γκολ και ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ ο Αλέκσα Στάνιτς έβαλε τα δύο από τρία τέρματά του στο τελευταίο κρίσιμο τρίλεπτο και «σφράγισε» τη νίκη της Παρτίζαν.
Τάσος Χατζηπαρασίδης (προπονητής Φίλιππου Βέροιας):
«Έπρεπε να ξεπεράσουμε και την κούραση αλλά και την ήττα από την Κροάσια το μεσημέρι. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Παρτίζαν, αλλά την Κροάσια δεν μπορούμε να την κερδίσουμε υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
Μπράβο στην Παρτίζαν, αλλά και σε όλες τις ομάδες του τουρνουά κι ειδικότερα στις ξένες που μας δείχνουν τον δρόμο της πολλής και σκληρής δουλειάς. Οι ξένοι προπονητές είπαν πως τους άρεσε ο Φίλιππος κι αν υπάρχει κάτι που τους εντυπωσιάζει είναι το γεγονός πως κάνουμε τόσο λίγες προπονήσεις».
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ακίμ Κόμνενιτς (Προπονητής Παρτίζαν):
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την τρίτη θέση. Ο Φίλιππος είναι μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα κι είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα του τουρνουά. Παίξαμε πολύ καλή και δυνατή άμυνα κι ήμασταν υπομονετικοί όπως έπρεπε στην επίθεση. Είμαι υπερήφανος για όλους τους αθλητές μου. Είναι μαχητές. Η διοργάνωση ήταν υπέροχη. Πραγματικά τέλεια. Δεν μας έλειψε τίποτα. Ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου».
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ 25-26
Τα πεντάλεπτα: 3-3, 5-7, 10-11, 13-15(ημχ.), 17-18, 18-21, 22-23, 25-26
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (Τ. Χατζηπαρασίδης): Στεριόπουλος, Στεμπάρη, Πασχούλας, Ταραμονλής 1, Ναυροζίδης, Σαράφης 2, Παπαδόπουλος, Κοντόπουλος, Τζιμπούλας 5, Μπαλτατζής 3, Κουκουτσίδης 7, Ζούζος, Κωσταράκης, Γκαράς 7, Χοργός
ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ (Α. Κόμνεμιτς): Γκάιτς Ν., Τσάνακ, Χάιντιν 2, Τσαΐροβιτς, Γκάιτς Ρ., Γιέντιτς 3, Νίκολιν, Μπάρατς 1, Γκόικοβιτς, Στάνιτς 3, Βίζτσινα, Μίτιτς, Βέλιοβιτς, Μίτσιτς 8, Κρίστιτς 9
Διαιτητές: Ράλλη Χ., Ράλλη Σ. Δίλεπτα: 2-1 Πέναλτι: 0/1 - 3/3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου