Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

«Έτοιμοι για τους δύο τελικούς»

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Στο Δημαρχείο Άργους- Μυκηνών πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του 8ου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Νέων
 
Στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου το διάστημα 9-11 Ιανουαρίου, θα διεκδικήσει η Εθνική Νέων την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βραζιλίας το 2015 (19 Ιουλίου- 2 Αυγούστου 2015).
Αντίπαλοί της Εθνικής μας ομάδας στον 8ο προκριματικό όμιλο είναι τα Νησιά Φερόε και η Σερβία και μόνο η πρώτη ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση.
Την διοργάνωση έχει αναλάβει η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (ΟΧΕ) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου (Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας), τον Δήμο Άργους - Μυκηνών και τον ΑΟ Διομήδη Άργους.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους.
Το πρόγραμμα των αγώνων:
Παρασκευή 9/1, 19.00: Ελλάδα - Νήσοι Φερόε
Σάββατο 10/1, 19.00: Σερβία - Νήσοι Φερόε
Κυριακή 11/1, 12.00: Ελλάδα – Σερβία
Σήμερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης στο νέο Δημαρχείο Άργους- Μυκηνών. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Τάσος Χειβιδόπουλος,το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων κ. Κώστας Αλεξιάδης, ο Πρόεδρος του Διομήδη Άργους κ. Κώστας Βλαχοσπύρος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων κ. Στέλιος Σεϊρεκίδης και ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος κ. Πέτρος Μπουκοβίνας.
Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:
Δημήτρης Καμπόσος (Δήμαρχος Άργους- Μυκηνών): «Η καρδιά του χάντμπολ χτυπάει για μια ακόμα φορά στον Δήμο Άργους Μυκηνών. Είναι άλλη μια ώθηση προς τον αθλητισμό. Είναι άλλη μια μεγάλη διοργάνωση στον τόπο μας. Ο Δήμος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει οικονομικά ως συνέπεια της ελλιπούς χρηματοδότησης από το κράτος, παλεύουμε όσο μπορούμε να ανταποκριθούμε. Από κει και πέρα σε βρισκόμαστε σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια προσπαθούμε να φέρουμε σε πέρας μεγάλες διοργανώσεις οι οποίες τιμούν τον τόπο μας».
Τάσος Χειβιδόπουλος (Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας): «Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την πρώτη μεγάλη διοργάνωση στην Αργολίδα επιπέδου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος σε οποιοδήποτε άθλημα. Προτείναμε σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο τόσο στην ΟΧΕ, όσο και στην Διεθνής Ομοσπονδία την ανάληψη της διοργάνωσης στην περιοχή μας και παρά τις δυσκολίες της εποχής για άλλη μια φορά η διοργάνωση θα είναι υψηλού επιπέδου. Βρίσκεται σε καλό δρόμο και η πρόταση του Δήμο προς την ΓΓΑ για το κλειστό στο Κεφαλάρι, το οποίο πραγματικά θα δώσει την δυνατότητα να φιλοξενήσουμε στο μέλλον πολλές παρόμοιες διοργανώσεις γιατί εδώ στην Αργολίδα υπάρχουν και η θέληση και οι άνθρωποι να το πράξουν, αλλά πάνω απ’ όλα μεγάλη ανάπτυξη του αθλήματος. Σε λίγες ημέρες μάλιστα ολοκληρώνεται και η δημοπράτηση για την ψύξη- θέρμανση στο κλειστό της Νέας Κίου».
Κώστας Αλεξιάδης (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ, Πρόεδρος Επιτροπής Εθνικών Ομάδων): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τον Δήμο Άργους Μηκυνών για την πολύ καλή φιλοξενία που μας παρέχουν μέσα σε δύσκολους καιρούς. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την ζεστασιά και την υποστήριξη. Κάνουν το καλύτερο δυνατό στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα. Η τοπική αυτοδιοίκηση της περιοχής αξίζει τα εύσημα όλου του αθλήματος και είναι παράδειγμα προς μίμηση γιατί έχει καταφέρει να κάνει το χάντμπολ πρώτο άθλημα στην Αργολίδα».
Κώστας Βλαχοσπύρος (Πρόεδρος Διομήδη Άργους): «Με μεγάλη χαρά κληθήκαμε από τον Δήμο και την Περιφέρεια να συμμετάσχουμε ως συνδιοργανωτές σε αυτό το τουρνουά και συνδράμουμε και εμείς με όποιες δυνάμεις έχουμε στην άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο της Αργολίδας να δώσει ώθηση στα παιδιά μας προκειμένου να πετύχουν την πολυπόθητη πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας».
Στέλιος Σεϊρεκίδης (Ομοσπονδιακός τεχνικός Εθνικής Νέων): «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές ομάδες. Τα Νησιά Φερόε έχουμε μια αξιόλογη ομάδα που χρειάζεται προσοχή και η Σερβία έχει μία μεγάλη δυναμική, προερχόμενη από μία παραδοσιακή σχολή του αθλήματος. Πήρε μέρος στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Και εμείς όμως από την πλευρά μας έχουμε την δική μας δυναμική και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση».):
Πέτρος Μπουκοβίνας (Αρχηγός Εθνικής- τερματοφύλακας): «Από την πλευρά των παικτών θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Τοπική αυτοδιοίκηση για την φιλοξενία. Θέλουμε και καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο και είμαστε σίγουροι ότι θα μας συμπαρασταθεί και θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας. Βρισκόμαστε σε έναν τόπο που έχει αγκαλιάσει το άθλημα και θέλουμε να τους ευχαριστούμε με την εμφάνιση μας και να βάλουμε τα δυνατά μας για την πρόκριση. Έχουμε δουλέψει και κάνει μία σκληρή προετοιμασία και πιστεύουμε ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο σε αυτούς τους δύο τελικούς».
Αποστολή στην Αργολίδα
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου