Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ο Ε. Πιπελίδης νέος προπονητής του Φοίβου

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
 
Αν και πριν τα Χριστούγεννα ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σκανδάλη ως το καλοκαίρι του 2016, επαγγελματικοί λόγοι τον στέλνουν στο εξωτερικό. Από σήμερα, την τεχνική ηγεσία του Φοίβου αναλαμβάνει ο Ευθύμης Πιπελίδης.
«Ευχαριστώ την οικογένεια του Φοίβου για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί από το καλοκαίρι του 2013 μέχρι σήμερα. Επαγγελματικοί λόγοι, που προέκυψαν πριν λίγες ημέρες, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω στην ομάδα. Η διοίκηση, οι παίκτες και οι συνεργάτες μου, δημιούργησαν ένα άριστο κλίμα και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θα είμαι υποστηρικτής τους, έστω και από απόσταση. Εύχομαι καλή συνέχεια στο νέο τεχνικό της ομάδας κ. Πιπελίδη», τόνισε ο Βασίλης Σκανδάλης
Από την πλευρά του ο Ευθύμης Πιπελίδης δήλωσε ότι «είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα.
Είναι ευτύχημα ότι η διοίκηση παρέχει τα πάντα στο τμήμα και από την πλευρά μας θα δουλέψουμε σκληρά για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις».
Ο πρόεδρος του Φοίβου Συκεών, Αντώνης Σαουλίδης, υπογράμμισε ότι «καλωσορίζουμε τον κ. Πιπελίδη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Η διοίκηση του Φοίβου παραμένει προσηλωμένη στους στόχους που έχουν τεθεί από την αρχή της χρονιάς. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Σκανδάλη για τη συνεργασία και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις».
Το βιογραφικό του Ευθύμη Πιπελίδη
Ο Ευθύμης Πιπελίδης γεννήθηκε στη Βέροια το 1973. Ως αθλητής της Γυμναστικής Ένωσης Βέροιας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδος το 1997. Ως προπονητής έχει εργαστεί στα τμήματα υποδομής του Φιλίππου Βέροιας, της ΓΕ Βέροιας και του Άρη Θεσσαλονίκης, στον Δία Πολίχνης, στη γυναικεία και στην ανδρική ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, στον ΓΑΣ Κιλκίς (Α1 ανδρών), στον Ζαφειράκη Νάουσας (Α1 ανδρών) και στην Ορμή Λουξ με την οποία κατέκτησε το ντάμπλ στην Α1 γυναικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου