Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Για την πρόκριση στο Ρίο

Πηγή: http://www.sport24.gr/
Επιμέλεια: Γιώτα Κουνάλη

 
Η εθνική νέων, η καλύτερη φουρνιά στο ελληνικό χάντμπολ, φιλοξενεί στη Νέα Κίο τον όμιλο της προκριματικής φάσης του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Αντίπαλοι είναι τα νησιά Φερόε και η Σερβία.
Η εθνική νέων, η καλύτερη φουρνιά που έχει αναδείξει το ελληνικό χάντμπολ μετά τη γενιά των Αλέξη Αλβανού και Σάββα Καρυπίδη, κρατάει την τύχη στα χέρια της τις επόμενες μέρες στη Νέα Κίο.
Φιλοξενεί τον έναν από τους οκτώ προκριματικούς ομίλους του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Βραζιλίας το καλοκαίρι (19/7-2/8) με αντιπάλους τα νησιά Φερόε την Παρασκευή (9/1, 19.00) και τη Σερβία την Κυριακή (11/1, 12.00).
Η ομάδα του Στέλιου Σεϊρεκίδη που απαρτίζεται από 21 παίκτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων παίζουν στην Α1 Ανδρών, ολοκληρώνει την προετοιμασία της απόψε.
Το πρωί πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου στο δημαρχείο Άργους-Μυκηνών. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως η πόλη του Άργους καλύπτει οικονομικά την προετοιμασία της εθνικής νέων, τη φιλοξενία των ξένων αποστολών και τη διεξαγωγή των αναμετρήσεων.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Σεϊρεκίδης τόνισε "έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο πολύ καλές ομάδες. Τα Νησιά Φερόε έχουμε μια αξιόλογη ομάδα που χρειάζεται προσοχή και η Σερβία έχει μία μεγάλη δυναμική, προερχόμενη από μία παραδοσιακή σχολή του αθλήματος. Πήρε μέρος στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία. Και εμείς όμως από την πλευρά μας έχουμε την δική μας δυναμική και θα εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για την πρόκριση". Θα ανακοινώσει την αποστολή μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης την Παρασκευή (9/1).
Ο αρχηγός Πέτρος Μπουκοβίντας υποστήριξε "θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Τοπική αυτοδιοίκηση για την φιλοξενία. Θέλουμε και καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο και είμαστε σίγουροι ότι θα μας συμπαρασταθεί και θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας. Βρισκόμαστε σε έναν τόπο που έχει αγκαλιάσει το άθλημα και θέλουμε να τους ευχαριστούμε με την εμφάνιση μας και να βάλουμε τα δυνατά μας για την πρόκριση. Έχουμε δουλέψει και κάνει μία σκληρή προετοιμασία και πιστεύουμε ότι αυτό θα φανεί στο γήπεδο σε αυτούς τους δύο τελικούς".
Στη διάθεση του Σεϊρεκίδη βρίσκονται οι Μπουκοβίνας (ΠΑΟΚ), Μιχαηλίδης, Δομπρής (Φίλιππος Βέροιας), Χατζηβακαλέλης, Σεϊρεκίδης (Φοίβος Συκεών),Δέσπος, Καφαντάρης (ΧΑΝΘ), Παπαδόπουλος (Δράμα 86), Βλαχοθανάσης, Μυλωνάς, Αντωνιάδης (Αναγέννηση Βύρωνα), Κεδέρης (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέας), Κρεμαστιώτης, Σπέντζος, Πασσιάς (Διομήδης Άργους), Μπάγιος, Αραπακόπουλος, Ζιβούλοβιτς (Δούκας), Χερουβείμ (Ποσειδών Λουτρακίου), Σάββας (Eintracht Γερμανία), Ιωάννου (Γαλλία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου