Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Φιλική ήττα από τη Σλοβακία 29-17

Πηγή: http://www.sentragoal.gr/
 
Η Εθνική Ανδρών ηττήθηκε με 29-17 από την Σλοβακία στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας που θα δώσει στο αθλητικό κέντρο Δαϊς. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παρατάχθηκε με αρκετά νέα πρόσωπα για μια ακόμα φορά, ενώ το ντεμπούτο του με τα «γαλανόλευκα» έκανε και ο ομογενής από την Τσεχία Μπόρις Ασπρίδης.
Πρώτος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ήταν ο Γιάννης Μπασμαλής με 5 τέρματα.
Την Παρασκευή οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν ξανά στις 15.00 στο Δαϊς.
«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Από κει και πέρα κάναμε πολλά λάθη στην επίθεση που μας κόστισαν με γκολ στην άμυνα μας. Οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι, έχοντας αγωνιστεί σε τρία τουρνουά πριν έρθουν εδώ. Δοκιμάσαμε πρόσωπα και σχήματα. Περιμένω καλύτερη εικόνα στο αυριανό ματς», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης.
Ο αριστερός ίντερ της Εθνικής ομάδας Θόδωρος Ευαγγελίδης είπε: «Σε κάποια παιχνίδια στην άμυνα σταθήκαμε καλά. Πρέπει να διορθώσουμε κάποια επιθετικά κομμάτια και φυσικά τα αβίαστα λάθη. Η αλήθεια είναι πως είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε μαζί, μόνο δύο ημέρες. Στο μέλλον μόνο κέρδη θα έχουμε από την προσπάθεια μας. Θέλουμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Εθνική Νέων και να μεταφέρουμε το μήνυμα στα παιδιά ότι είμαστε μαζί τους σε αυτή την προσπάθεια για την πρόκριση».
Τα πεντάλεπτα: 2-0, 3-2, 3-3, 4-5, 5-8, 7-13 (ημχ.), 8-16, 9-17, 12-20, 12-23, 16-25, 17-29
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσίλης 1, Σιμιτσής 1, Παλάσκας, Ευαγγελίδης 1, Δραγκόλας, Ασπρίδης 3, Μπασμαλής 5, Κατσίκης 1, Αργυρίου, Μαραγκός 1, Κεσίδης 1, Μαστορογιάννης 2, Πετρίδης, Αποστολίδης 1, Γουργούμης, Τσακνής, Λοίζος.
ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Ζόλταν Χέιστερ): Ράμπεκ, Κόβατσεκ, Κούτσαρικ 4, Κίσελ, Σλάνινκα 3, Βόλεντικς 6, Πέτρο, Ζέρνοβιτς, Μικέτσι 2, Ντούρις 1, Ούρμπαν 3, Πέκαρ 3, Ζάιτσμειστερ 4, Σίβακ 3, Πουτέρα.
Διαιτητές: Τσάκωνας- Κουτσός, δίλεπτα: 5-3, πέναλτι: 1/3-4/4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου