Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Παγκόσμιο Χάντμπολ: Πέρασαν Σλοβενία και Αυστρία

Συντάκτης: Onsports Team
 
Την πρόκριση τους στους «16» του 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΧάντμπολΑνδρών της Ντόχα του Κατάρ εξασφάλισαν Σλοβενία και Αυστρία μετά τα παιχνίδια της 7ης μέρας.
Στον Α' όμιλο η Σλοβενία νίκησε 35-32 την Βραζιλία στο Ντουχαίλ μετά από ένα συναρπαστικό ματς που κρίθηκε στο φινάλε. Ο Γκάγιτς ήταν εντυπωσιακός για άλλη μια φορά με 12 γκολ για τους Σλοβένους που είχαν 11 πετυχημένους αιφνιδιασμούς. Οι Βραζιλιάνοι που έδειξαν μαχητικό πρόσωπο είχαν κορυφαίο τον Ριμπέιρο με 7 γκολ.
Στον Β' όμιλο η Αυστρία είχε εύκολο έργο απέναντι στο Ιράν το οποίο κέρδισε με 38-26. Κορυφαίος για τους Αυστριακούς ήταν ο Σάντος με 8 γκολ, ενώ για τους Ιρανούς ο Εστέκι σημείωσε 7 τέρματα. Αυτή ήταν η 2η νίκη για την Αυστρία που μαζί με μία ισοπαλία έφτασε τους πέντε πόντους, ενώ το Ιράν ακόμα δεν έχει βαθμό και θα συνεχίσει στο Presidents Cup, που ουσιαστικά είναι ένα ξεχωριστό τουρνουά για τις θέσεις 17-24.
Για τον Α' όμιλο στο Λουσαίλ η Λευκορωσία πέτυχε την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση κόντρα στην Χιλή με 34-23. Ο Ρουτένκα σημείωσε 8 γκολ, ενώ για τους Χιλιανούς ο Σαλίνας πέτυχε 6 τέρματα. Ωστόσο θα πρέπει να γίνει ένα μικρό θαύμα για να καταφέρουν να προκριθούν, αφού θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική η Βραζιλία να χάσει από την Χιλή και αυτοί να κερδίσουν το Κατάρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου