Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Ο Γάλλος με το ελληνικό τατουάζ!

Πηγή: http://www.sport-fm.gr/
Ο αρχηγός και ρέκορντμαν της Εθνικής Γαλλίας Ζερόμ Φερναντέζ που έχει γράψει στο χέρι του το όνομα του γιου του στα ελληνικά, ποζάρει για το sport-fm.gr και μιλάει για το Παγκόσμιο του Κατάρ

Media Day είχε το σημερινό πρόγραμμα του 24ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Χάντμπολ Ανδρών του Κατάρ με την ευκαιρία του ρεπό, προκειμένου οι ομάδες να προετοιμαστούν για τα αυριανά ημιτελικά του τουρνουά.
Αποστολή στη Ντόχα
Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Έτσι από τον αγωνιστικό χώρο του Λουσαίλ περισσότεροι από 300 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με όλους τους παίκτες και όλους τους προπονητές των τεσσάρων ομάδων (Γαλλία- Ισπανία, Κατάρ- Πολωνία) της ημιτελικής φάσης.
Οι αστέρες ήταν πολλοί και πραγματικά δεν ήξερες ποιον να πρωτοδιαλέξεις, αλλά ο Ζερόμ Φερναντέζ μας εξήρε περισσότερο το ενδιαφέρον όχι μόνο για την αγωνιστική του αξία και τα κατορθώματα του (πρώτος σε συμμετοχές με 360 και σε γκολ 1406 με τους «Τρικολόρ»), αλλά και για έναν άλλο λόγο. Από αρκετές φωτογραφίες ήταν διακριτά κάποια ελληνικά γράμματα στον δεξιό βραχίονα του, χωρίς όμως να μπορεί να αποκαλυφθεί ολόκληρη η λέξη και φυσικά το νόημα αυτής.
Σήμερα όμως είχαμε την ευκαιρία να τον ρωτήσουμε και εκεί έγινε η αποκάλυψη. Ο 38χρονος αριστερός ίντερ έχει κάνει ένα ελληνικό τατουάζ στο χέρι του, το οποίο αναγράφει το όνομα του μονάκριβου γιου του «κιλιαν» που είναι τώρα 8 χρονών.
«Οι κανονισμοί είναι για όλους»
Ο εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας σχολίασε για τα ημιτελικά, τονίζοντας πως του έχει κάνει εντύπωση το Κατάρ: «Παίζουν στην έδρα τους έχουν καλή ομάδα, δύο εξαιρετικούς τερματοφύλακες. Έχουν φτάσει δίκαια μέχρι εδώ και είναι φαβορί για να πάει στον τελικό. Πολλές ομάδες είχαν ξένους παίκτες που πρωταγωνίστησαν τα προηγούμενα χρόνια, η Γερμανία, η Ισπανία κ.α.. Οι κανονισμοί για όλες τις ομάδες είναι ίδιοι. Αυτοί έφτιαξαν την ομάδα τους μέσα στους κανονισμούς και έφτασαν στα ημιτελικά».
Για το αν θεωρεί την Γαλλία φαβορί είπε: «Δεν θεωρώ ότι είμαστε φαβορί. Η Ισπανία έχε εξίσου πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ πως είμαστε οι καλύτερες ομάδες τουρνουά και ελπίζω εμείς να χαμογελάσουμε και να πάμε στον τελικό»
Για την οργάνωση είπε: «Έχουμε περάσει δύο φοβερές εβδομάδες εδώ στο Κατάρ. Η οργάνωση είναι θαυμάσια και το επίπεδο του χάντμπολ επίσης εξαιρετικό. Ελπίζω να είμαστε μέχρι το φινάλε της διοργάνωσης εδώ και να πανηγυρίσουμε στο τέλος».
Έτοιμος για το 24ο τρόπαιο!
Ο Ζερόμ Φερναντέζ θέλει να προσθέσει άλλο ένα βαρύτιμο τρόπαιο στο παλμαρέ του, το οποίο με μια πρώτη ματιά προκαλεί… ζάλη.
Δύο χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (2008, 2012), τρία Παγκόσμια Πρωταθλήματα (2001, 2004, 2011), 3 Ευρωπαϊκά (2006, 2010, 2014) με την Εθνική Γαλλίας, ένα Τσάμπιονς Λιγκ (2005), ένα EHF Cup (2003) και άλλα 13 τρόπαια σε Ισπανία, Γερμανία και Γαλλάι συνθέτουν το βιογραφικό του σπουδαίου 38χρονου άσσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου