Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Rotation, συμπεράσματα και ήττα από τον Διομήδη

Πηγή:  http://olapaok.gr  - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Ο Στέλιος Υετίων είδε για πρώτη φορά την φετινή σεζόν τους παίκτες του σε δράση βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Τραυματίστηκε ο Τσακίρης

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε (28-30) την Παρασκευή (31/8) από τον πρωταθλητή Διομήδη στο πρώτο φιλικό της φετινής σεζόν. Ο Στέλιος Υετίων χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του ρόστερ εκτός του Τσακίρη ο οποίος χτύπησε στο δάχτυλο στην πρώτη φάση του ματς και δεν συνέχισε. Πάντως, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιπόλαιο τραυματισμό και ο άσος του "Δικεφάλου" αναμένεται να τεθεί άμεσα και πάλι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Οι "ασπρόμαυροι" απέναντι σε μία πιο έτοιμη ομάδα, όπως ο Διομήδης που σε λίγες ημέρες θα δώσει ευρωπαϊκό ματς, έδειξαν διάθεση, παρουσιάστηκαν μαχητικοί, ενώ έγιναν και κάποια λάθη, εξέλιξη που, όμως, θεωρείται φυσιολογική για την εποχή. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει ο χρόνος μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων ώστε να διορθωθούν.
Τέλος, εγκαταλείφθηκε η σκέψη να δοκιμαστεί ξένος παίκτης, ο στόχος έχει "κλειδώσει" και πλέον αναμένεται μόνο η ανακοίνωση της απόκτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου