Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ικανοποιημένος από την προετοιμασία

Πηγή:  http://www.aekvoice.gr  του Άκη Παπαβλασόπουλου
Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας εμφανίζεται ο τεχνικός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης.

Το πρόγραμμα το οποίο ακολουθούν οι παίκτες της «Ένωσης» περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στις οποίες το πρωί δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην ενδυνάμωση με βάρη, ενώ το απόγευμα στην φυσική κατάσταση.
Στα θετικά της μέχρι τώρα προετοιμασίας του «Δικεφάλου» και οι καιρικές συνθήκες οι οποίες μπορεί μεν να είναι υψηλές για την εποχή ωστόσο δεν δείχνουν να επηρεάζουν την πορεία της προετοιμασίας αλλά και την δουλειά των παικτών. Στόχος του τεχνικού επιτελείου είναι η ομάδα όσο περνάει ο καιρός να αρχίσουν να δένουν ολοένα και περισσότερο μεταξύ τους οι παλιοί με τους νέους.
Μοναδικό μελανό σημείο για τους «κιτρινόμαυρους» είναι τα δύο παιχνίδια τα οποία έχουν να δώσουν με τον Διομήδη για το EHF cup (ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 8-9 Σεπτεμβρίου πιθανότατα στο Λουτράκι, ενώ ο επαναληπτικός στις 14-15 του ίδιου μήνα χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η έδρα) όπου και θα είναι ερωτηματικό το πρόσωπο το οποίο θα δείξουν. Σε περίπτωση πάντως πρόκρισης της ΑΕΚ τα πράγματα αναμένεται να δυσκολέψουν καθώς στον επόμενο γύρο θα προστεθούν οι ομάδες από τις ισχυρές χώρες που θα αποκλειστούν από τον τρίτο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Όπως τονίζουν άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου ενωμένοι διοίκηση, παίκτες και προπονητής και σε συνδυασμό με την βοήθεια του κόσμου μπορούν να αντλήσουν την δύναμη για να πετύχουν το βήμα παραπάνω αλλά και την επιστροφή στους τίτλους στις εντός συνόρων υποχρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου