Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΣΤΗ ΧΑΝΘ ΜΕΤΆ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΚΑΛΗΣ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
Την 5η της μεταγραφή (μετά τους Κόντη, Τάτση, Κουρουμλίδη, Λοίζο) για την φετινή περίοδο πραγματοποίησε η ΧΑΝΘ, η οποία απέκτησε στις αποδεσμεύσεις τον Γιώργο Βακάλη από την ΑΕΚ. Ο 27χρονος πλέι μέικερ επιστρέφει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά από 10 χρόνια.
«Πηγαίνω σε μια ομάδα με καλό κλίμα και πολλούς γνωστούς. Η ΧΑΝΘ ήταν η καλύτερη επιλογή και για τις σπουδαίες. Είναι μια νεανική ομάδα, που έχει παίκτες στη σύνθεση της με φιλοδοξίες. Υπό προϋποθέσεις η ομάδα θα μπορούσε να διεκδικήσει την είσοδο της στην τετράδα, αλλά αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».
Σχολιάζοντας την μεταγραφική περίοδο, ο έμπειρος περιφερειακός είπε: «Σαφώς πρωταθλήτρια μεταγραφών είναι η ΑΕΚ. Έκανε δύο πολύ ηχηρές μεταγραφές με παίκτες εγνωσμένης αξίας. Εύχομαι οι Αλβανός και Μπαλωμένος να συντελέσουν στην αναβάθμιση του αθλήματος, προσφέροντας από τις παραστάσεις τους στο ελληνικό χάντμπολ.
Ο Διομήδης από την άλλη κράτησε τον βασικό κορμό και έκανε δύο καλές μεταγραφές, ενώ έχει και παρακαταθήκη την περσινή χρονιά».
Αναφορικά με την αποχώρηση του από την ΑΕΚ τόνισε: «Ήταν καθαρά για λόγους σπουδών. Σίγουρα εφόσον τελειώσω, η επιστροφή μου θα είναι προτεραιότητα. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια, συνεργάστηκα με επαγγελματίες ανθρώπους και αθλητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου