Κυριακή 5 Αυγούστου 2012

«Έκλεισε» στην ΑΕΚ και ο Παπαδιονυσίου

Πηγή:  http://www.sportdog.gr 
Στην ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ θα αγωνίζεται ο νεαρός πίβοτ που έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας.

Σύμφωνα με την Ώρα των Σπορ, οι αρχικές σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας χάντμπολ ήταν να αποκτηθεί ένας έμπειρος πίβοτ που θα κάλυπτε το κενό που άφησε η αποχώρηση του Νίκου Κοκολοδημητράκη. Οι πολύ σημαντικές μεταγραφές των Μπαλωμένου, Αλβανού και Ναουμίδη άλλαξαν τα πλάνα με την «Ένωση» να καταλήγει σε έναν πιο νεαρό παίκτη για τη θέση, έχοντας ήδη στο ρόστερ της, τις δυο πολύ αξιόλογες λύσεις των Γιώργου Ασαρίδη και Μάρκου Οικονόμου.
Συγκεκριμένα η «Ένωση» προχώρησε και στην απόκτηση του Τάσου Παπαδιονυσίου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας και εντάχθηκε ήδη στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Πρόκειται για έναν νεαρό και ταλαντούχο αθλητή, τον οποίον πιστεύει ο προπονητής του «Δικεφάλου», Γιάννης Αρβανίτης.
Πλέον η ΑΕΚ είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις, καθώς διαθέτει τρεις παίκτες στη θέση του πίβοτ γεγονός που επιτρέπει και στον τεχνικό της «Ένωσης» να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας περισσότερες επιλογές στα χέρια του. Ο Ασαρίδης, ο «γερολύκος» της ΑΕΚ προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν και θα αποτελέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο μια αξιόπιστη και σίγουρη λύση. Ο Οικονόμου παρουσίασε πέρυσι μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το ξεκίνημα της χρονιάς και θα έχει την ευκαιρία να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο μέσα από τις προπονήσεις της φετινής σεζόν.
Με την προσθήκη και του Παπαδιονυσίου το «κιτρινόμαυρο» τμήμα διαθέτει πλέον το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας ενώ να θυμίσουμε πως στο νέο …αίμα προστέθηκαν ακόμα οι Κουρέτας, Χειρουβέιμ και Κότσιρας που επίσης θα αγωνίζονται με την «Ένωση» τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου