Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Παρουσιάστηκαν τα διαρκείας του χάντμπολ

Πηγή:  http://www.aekvoice.gr  | του Δημήτρη Ζούκα
Παρουσιάστηκαν σήμερα (01/08) από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ τα εισιτήρια διαρκείας για το τμήμα χάντμπολ της νέας σεζόν, με το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις να πηγαίνει στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βασίλης Τόγελος (γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής), κος Καμιλάτος (γενικός γραμματέας και ιατρός του ΧτΠ), Ιωάννα Γεωργοπούλου (υπεύθυνη μάρκετινγκ του ΧτΠ), Αλέξης Αλεξίου (εκπρόσωπος του χορηγού "Diamonds Shippings") και ο Στέλιος Αλεπουδέας (βοηθός προπονητή στο τμήμα χάντμπολ).
Ο Τόγελος μίλησε για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας και ταυτόχρονα ενημέρωσε για την απόφαση που πάρθηκε το 10% των εσόδων να δοθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού»: «Έχουμε φτιάξει μια αμιγώς ελληνική ομάδα, διατηρώντας το δυναμικό μας, τους περισσότερους ποιοτικούς παίκτες που είχαμε και ενισχυθήκαμε σημαντικά από δυο μεγάλα ονόματα αλλά και από αρκετούς νέους αθλητές τους οποίους πιστεύουμε. Βασικός χρηματοδότης της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια είναι ο κόσμος της και θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουν, ο καθένας από την πλευρά του για να είμαστε υπερήφανοι στο τέλος της σεζόν»
Ο κος Καμιλάτος ευχαρίστησε την ΑΕΚ για αυτή τη συνεργασία, ενώ μίλησε και για το εγχείρημα του Στέλιου Βάσκου, τον οποίον βοήθησε σε συνεργασία με την Original Τρικάλων. Ο Αλέξης Αλεξίου μετέφερε τον ενθουσιασμό των ανθρώπων της Diamonds Shippings για την κίνηση αυτή της ΑΕΚ, και δήλωσε ότι η εταιρία θα χορηγήσει με τη σειρά της στο τέλος της προσπάθειας, ίσο ποσό με αυτό που θα μαζευτεί από τα εισιτήρια, έτσι ώστε να διπλασιαστεί η τελική χρηματική προσφορά προς το «Χαμόγελο του Παιδιού».
Η πώληση των διαρκείας έχει ήδη ξεκινήσει, με τα εισιτήρια να ισχύουν για τους εγχώριους αλλά και του ευρωπαϊκούς αγώνες της Ένωσης. Η τιμή τους είναι στα 50 ευρώ και πωλούνται από τα γραφεία του Α.Σ ΑΕΚ Δεκελείας 138-40 (τηλ 210-2584583), από το Δωματιάκι της Original 21 και Από το AEKshop στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου