Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

«ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΟΧΤΩ ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΔΑ»!

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/  
Σε φουλ ρυθμούς είναι πλέον η προετοιμασία της νταμπλούχου Ελλάδας Ορμής Λουξ. Ο τεχνικός της ομάδας Ανδρέας Καραβέλας σχολίασε για τη νέα σεζόν: «Η ομάδα έχει νεανικό ρόστερ. Τα κορίτσια έχουν φιλοδοξίες και όρεξη για δουλειά. Τα φιλικά θα ξεκινήσουν για εμάς μετά τις 15 Σεπτεμβρίου. Πιστεύω θα είναι μία πάρα πολύ δυνατή χρονιά και όπως φαίνεται 6 από τις 8 ομάδες της κατηγορίας είναι σε θέση να διεκδικήσουν με αξιώσεις την είσοδο στην τετράδα των πλέι- οφ. Συνεργάτες μου θα είναι ο Ακης Λιβιέρης και η Τάνια Πένεφ».
 
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΑΙ ΑΕΡΩΠΟ
Την επόμενη Τετάρτη 29 Αυγούστου θα διεξαχθεί η φιλική αναμέτρηση του Φιλίππου Βέροιας με τον Αερωπό Έδεσσας στο «Φιλίππειο» κλειστό γυμναστήριο. Πρόκειται για το πρώτο φιλικό παιχνίδι για τις δύο ομάδες και προπονητές Κύρος Σαράφης και Χρήστος Τζουβάρας αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.
 
«Η ΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ»
Ο προπονητής του Ζαφειράκη Νάουσας Τεο Παυλίδης, σχολιάζοντας την πορεία της προετοιμασίας είπε: «Εμείς έχουμε ρίξει το βάρος στις υποδομές. Νομίζω ότι η ΟΧΕ πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει τα νέα παιδιά και να τα επιτρέπει να αγωνίζονται στις ανδρικές ομάδες, διότι και εγώ σε ηλικία 14 ετών έπαιζα βασικός στον Φίλιππο και δεν έπαθα τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου