Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Πιο γρήγορος και πιο ομαδικός ο νέος ΠΑΟΚ

Πηγή:   http://olapaok.gr - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Τα αγωνιστικά στοιχεία που προσθέτουν στο παιχνίδι του "Δικεφάλου" ο Στέλιος Υετίων και ο συνεργάτης του, Κώστας Γκαγκανάς

Η προετοιμασία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη και ο προπονητής του "Δικεφάλου", Στέλιος Υετίων, με τον βοηθό του Κώστα Γκαγκανά έχουν επιδοθεί σε "αγώνα δρόμου" με στόχο να προσθέσουν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ κάποια νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας τη νέα σεζόν.
Όπως, λοιπόν, γίνεται γνωστό η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ επιθυμεί το νέο σύνολο να παρουσιαστεί στον αγωνιστικό χώρο πιο γρήγορο και ακόμη πιο ομαδικό σε σχέση με την περσινή περίοδο, γι' αυτό και δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση. Εκτιμάται ότι έτσι θα μπορέσουν να καλυφθούν άλλες αδυναμίες που τυχόν θα εμφανιστούν κατά την διάρκειας της χρονιάς, ενώ παράλληλα αν το συγκεκριμένο -δύσκολο- εγχείρημα εφαρμοστεί επιτυχώς τότε είναι πολύ πιθανό ο "Δικέφαλος" να έχει μεγαλύτερη διάρκεια από τους ανταγωνιστές του στον δρόμο για τον τίτλο του πρωταθλητή.
Τέλος, να αναφερθεί πως την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση απόκτησης ξένου δεξιόχειρα παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου