Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΟΜΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ.

Πηγή:  http://www.diomidis-handball.gr 
 Η Διοικούσα επιτροπή της ομάδας μας, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση, για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα των "πρασίνων" με την ΑΕΚ, στα πλαίσια των προκριματικών του EHF CUP.
Αγαπητοί φίλαθλοι της ομάδας μας, ενόψει του 1ου Ευρωπαϊκού εντός έδρας αγώνα της ομάδας στα πλαίσια του EHF CUP με αντίπαλο την ΑΕΚ Αθηνών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:
Ο αγώνας θα διεξαχθεί οριστικά την Κυριακή 09/09/2012 και ώρα 19:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου.
Η αρχική μας πρόθεση ήταν να διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λουτρακίου, στο γήπεδο στο οποίο γνωρίσαμε μεγάλες στιγμές στον περυσινό θρίαμβο, όμως το διαδικαστικό πρόβλημα που προέκυψε με την Διοίκηση του γηπέδου (εγγυήσεις για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα) ήταν αδύνατο τελικά να ξεπεραστεί λόγω στενότητας χρόνου.
Ως εκ τούτου, επιλέξαμε το Κλειστό Γυμναστήριο της Νέας Κίου, κάτι το οποίο δεν σας κρύβουμε ότι μας χαροποιεί κιόλας καθώς έχουμε την δυνατότητα να δώσουμε ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην περιοχή μας.
Στο γήπεδο της Νέας Κίου θα γίνουν όλες οι απαραίτητες μετατροπές από την πλευρά μας ώστε να διεξαχθεί ομαλώς και χωρίς τεχνικά προβλήματα η εν λόγω αναμέτρηση. Το μοναδικό μειονέκτημα της συγκεκριμένης επιλογής είναι η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου, γεγονός που θα στερήσει από πολύ κόσμο την δυνατότητα να παρακολουθήσει από κοντά την μεγάλη αναμέτρηση. Το γεγονός αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα και σας ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη, ελπίζοντας στην κατανόηση σας.
Σχετικά με το θέμα αυτό, από την πλευρά της Διοίκησης πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις :
Ο συγκεκριμένος ευρωπαϊκός αγώνας καθώς και όλοι οι επόμενοι (αν με το καλό προκριθεί η ομάδα μας) μέχρι την φάση των ομίλων του EHF CUP περιλαμβάνονται στο εισιτήριο διαρκείας της σαιζόν 2012-2013. Αισθανθήκαμε υποχρέωση να προχωρήσουμε σε αυτή την απόφαση σεβόμενοι την αγάπη και πίστη των κατόχων διαρκείας προς την ομάδα μας.
Λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου της Νέας Κίου και για να είναι όσο το δυνατόν ομαλότερη η διαχείριση των διαθέσιμων καθισμάτων, η εξυπηρέτηση των κατόχων διαρκείας είναι εκ των πραγμάτων απολύτου προτεραιότητας. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, λοιπόν, καθώς και όσοι θα προμηθευτούν μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα κάρτες διαρκείας θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στο γήπεδο. Τα σημεία πώλησης διαρκείας τα αναφέρουμε ξανά προς διευκόλυνση σας στο τέλος της ανακοίνωσης.
Ο αριθμός των μεμονωμένων εισιτηρίων που θα εκδοθούν θα είναι μικρός, πρωτίστως για να εξυπηρετηθούν οι φίλαθλοι της αντίπαλης ομάδας (δικαιούνται το 10%) και κατά δεύτερον για να καλυφθούν οι εναπομείναντες θέσεις (αν υπάρξουν) για τους φιλάθλους μας. Η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Πέμπτη 06/09/2012 ή Παρασκευή 07/09/2012, ώστε να έχουμε μια σαφή εικόνα των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν δοθεί και συνεπώς της διαθέσιμης χωρητικότητας του γηπέδου. Σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση επί του θέματος την επόμενη εβδομάδα. Η τιμή των μεμονωμένων εισιτηρίων έχει οριστεί στα 20€.
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μας και ας ευχηθούμε να πανηγυρίσουμε μια ακόμα μεγάλη πρόκριση.
Με εκτίμηση,
Διοικούσα επιτροπή Α.Ο. Διομήδη Άργους
ΥΓ. Οι τρόποι παραγγελίας εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:
Από την φόρμα παραγγελίας στο site της ομάδας μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.
Από το group μας στο Facebook με μήνυμα (inbox) στον υπεύθυνο του site και του group Γιάννη Ηλία.
Με τηλέφωνο στο 2751029418 (ώρες γραφείου).
Από το ιατρείο του Παθολόγου Σπ. Κόκκινου (ώρες γραφείου), Ναυαρίνου 9 στο Ναύπλιο (τηλ. 2752021511).
Από τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας WIND σε Άργος και Ναύπλιο.
Από το κοσμηματοπωλείο "Πυλαρινός".
Από το ζαχαροπλαστείο "Ορφανός".
Από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών "Euronics" (Αργυρόπουλος Θ.) στο Άργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου