Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

"Θέλουμε τον ΠΑΟΚ πάντα πρώτο"

Πηγή:  http://olapaok.gr  - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Ετοιμες να φτάσουν τον "Δικέφαλο" ψηλά παρουσιάστηκαν κατά την πρώτη προπόνηση η τεχνικός και οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ (VIDEOS)

"Οπλισμένα" με θέληση να φτάσουν τον ΠΑΟΚ στην κορυφή τα κορίτσια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν την Δευτέρα (27/8) για πρώτη φορά στο γήπεδο της Μίκρας. Αφού η προπονήτρια της ομάδας, Γρηγορία Γκόλια, της καλωσόρισε στην συνέχεια έπιασαν δουλειά.
"Ηρθαμε σε ένα μεγάλο σύλλογο ελπίζουμε να έχουμε καλή αρχή χωρίς τραυματισμούς" είπε η Νάνσυ Στρατάκη στην κάμερα του olaPAOK.gr, ενώ η Κατερίνα Ανθίτση τόνισε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί ήρθα σε μία ομάδα που αγαπάει το άθλημα και τις παίκτριες. Εχουμε όρεξη, διάθεση και ελπίζουμε να προχωρήσουμε χωρίς τραυματισμούς".
Ο έφορος του "Δικεφάλου", Δημήτρης Χασεκίδης, δήλωσε: "Στόχος είναι η κορυφή, έχουμε κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και ελπίζουμε με την στήριξη των φίλων της ομάδας που είναι πάντα σημαντική και την βοήθεια του ΑΣ να τα καταφέρουμε".
Η προπονήτρια της ομάδας, Γρηγορία Γκόλια, επεσήμανε: "Εύχομαι καλή επιτυχία στα κορίτσια και στον ΠΑΟΚ και να μπούμε πιο δυνατά σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στόχος του ΠΑΟΚ πάντα είναι να βρίσκεται στην πρώτη θέση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου