Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΧΕ- ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
 

Σε αναδιάρθρωση προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.), μετά την παραίτηση του προέδρου Χαράλαμπου Πιλαφά.
Ο τελευταίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων υπέβαλε την παραίτηση του, από την θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας, μένοντας απλό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο.
Μετά από ψηφοφορία, μεταξύ των μελών του Δ.Σ., την θέση του Προέδρου κατέλαβε, ο μέχρι πρότινος Α΄ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Παντελής Χατζηιωάννου.
Η μέχρι πρότινος Ειδική Γραμματέας Κυριακή Μπακουλοπούλου, εκλέχτηκε στην θέση της Α΄ Αντιπροέδρου, ενώ το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Δημήτρης Σταυρακάκης, στην θέση του Ειδικού Γραμματέα.
Στη συνεδρίαση, συμμετείχαν 11 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ οι αποφάσεις στις ψηφοφορίες ήταν ομόφωνες.
Ο νέος Πρόεδρος –που είναι ο 9ος στην ιστορία της Ομοσπονδίας από το 1979- μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Αναλαμβάνω σε μία δύσκολη περίοδο. Ξέρω πως πρέπει να λειτουργήσουμε, αλλά κυρίως πρέπει να βρούμε τα άτομα τα οποία θα βοηθήσουν το άθλημα να σταθεί στα πόδα του και να πάει μπροστά. Ο στόχος την επόμενη τετραετία θα πρέπει να είναι το καλό του αθλήματος όποιος και να είναι ο πρόεδρος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου