Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Δυναμώνει αισθητά ο ΠΑΟΚ

Πηγή:   http://olapaok.gr - Από Χρύσανθο ΔοβλέτογλουΤέσσερις παίκτριες αποκτήθηκαν από το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του "Δικεφάλου"

Ψηλά μπαίνει ο πήχης εν όψει της νέας σεζόν για το γυναικείο τμήμα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" προχώρησε στην απόκτηση ακόμη τεσσάρων παικτριών δείχνοντας πως υπάρχουν οι βλέψεις την επόμενη περίοδο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα.
Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, στον ΠΑΟΚ, πλέον, ανήκει μία από τις καλύτερες Ελληνίδες παίκτριες, η 25χρονη δεξιόχειρας ίντερ, Νάνσυ Στρατάκη, που αποτελεί και βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας των γυναικών, όπως και η συμπαίκτριά της στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, η 22χρονη πίβοτ Χριστίνα Ανθίτση, η 19χρονη εξτρέμ Κατερίνα Κούνιου, που ήρθε με ελευθέρας και η Θάλεια Μπαντή που αποκτήθηκε από το Αμύνταιο.
Χορηγίες
"Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας σε οργανωτικά θέματα, καθώς, επίσης, και στο θέμα των χορηγών. Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε ν΄ ανακοινώσουμε τη συνέχεια της συνεργασίας μας με την εταιρία ‘Aquality’, η οποία και θα προμηθεύσει με νερά και χυμούς την ομάδα μας καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς, όπως έκανε και κατά το παρελθόν. Στο πλαίσιο αυτό, ευχαριστούμε τον Απόστολο Κανατσίδη, για την πολυετή συνεργασία μας και την εμπιστοσύνη, που δείχνει στην ομάδα, ενώ καλούμε και όλους τους φίλους μας να στηρίξουν την εν λόγω εταιρεία", δήλωσε στην εφημερίδα "Σπορ του Βορρά" ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Χασεκίδης, αναφερόμενος στους χορηγούς που στηρίζουν το γυναικείο χάντμπολ του "Δικεφάλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου