Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΤΗΣ ΟΧΕ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
 
Η Ομοσπονδία Xειροσφαιρίσεως Ελλάδος (Ο.Χ.Ε.) θα διοργανώσει για πρώτη φορά στο Λουτράκι το διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου, κοινό συμπόσιο Διαιτητών, Προπονητών, Αθλητών Παραγόντων του αθλήματος.
Ειδικότερα στο τριήμερο του συμποσίου εκτός από τις κοινές συνεδριάσεις προπονητών και διαιτητών όπου θα αναλυθούν και θα συζητηθούν τεχνικά θέματα θα υπάρξει και ολομέλεια στην οποία θα κληθούν να μετάσχουν εκπρόσωποι των αθλητών και παράγοντες του αθλήματος προκειμένου να συζητηθούν και να ανταλλαγούν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
Το ένα σκέλος του Συμποσίου που αφορά τους προπονητές θα περιλαμβάνει ενημέρωση για το σεμινάριο που έγινε στη Σερβία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και στην Αυστρία για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων μέχρι 18 ετών.
Ακόμη, θα υπάρξει ενημέρωση-παρουσιάσεις των ομοσπονδιακών προπονητών για τον σχεδιασμό των Εθνικών ομάδων.
Σε ότι αφορά τους διαιτητές, η παρουσία τους στο συμπόσιο, θα έχει να κάνει με την αξιολόγηση τους από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, μέσω των γραπτών και αγωνιστικών τεστ.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν, το πλήρες πρόγραμμα του Συμποσίου και οι λεπτομέρειες για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής .
Η διαμονή και η διατροφή των συμμετεχόντων, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να ανέλθει στους 150 θα καλυφθεί από την Ο.Χ.Ε. μέσω ανταποδοτικών χορηγιών.
Ο Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Χαράλαμπος Πιλαφάς δήλωσε σχετικά: «Ξεκινάμε έναν καινούργιο θεσμό, το κοινό συμπόσιο Προπονητών-Διαιτητών με την συμμετοχή και παραγόντων και αθλητών. Στόχος της Ομοσπονδίας είναι να το καθιερώσει και να το διοργανώνει στην αρχή κάθε αγωνιστικής περιόδου ούτως ώστε όλοι οι συντελεστές του αθλήματος υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας να συζητούν όλα τα θέματα που αφορούν το άθλημα και να καταλήγουν σε συμπεράσματα τα οποία η Διοίκηση στην συνέχεια θα τα αξιοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύουμε ότι όλοι οι μετέχοντες θα συμβάλλουν με όλες τις δυνάμεις τους για την επιτυχία του 1ου συμποσίου που θα είναι μια αρχή που θα σηματοδοτήσει και το μέλλον αυτού του θεσμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου