Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

"Ευρωπαίος" ο ΠΑΟΚ

Πηγή:  http://olapaok.gr - Από Χρύσανθο Δοβλέτογλου
Οριστική απόφαση για συμμετοχή της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ στο Challenge Cup της επόμενης περιόδου. Πετρίδης: "Από Τετάρτη ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας", αρχίζουν συζητήσεις για ανανεώσεις συμβολαίων

Τελικώς ο ΠΑΟΚ θα δώσει το παρών στο Challenge Cup της επόμενης περιόδου. Η αρχική σκέψη η ομάδα χάντμπολ να μην λάβει μέρος στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα έδωσε την θέση της στην απόφαση για συμμετοχή του "Δικεφάλου" στις εκτός συνόρων υποχρεώσεις του και έτσι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν κανονικά το ευρωπαϊκό τους "ταξίδι". Κάτι ανάλογο ισχύει και για την γυναικεία "ασπρόμαυρη" ομάδα χειροσφαίρισης.
Το μεγάλο "αγκάθι" εξ'΄αρχής ήταν οι οικονομικοί πόροι. Οπως τονίζει περί αυτού στο olaPAOK.gr ο έφορος του τμήματος, Γρήγόρης Πετρίδης: "Ξεκινάμε όλοι μαζί προσπάθεια για εξεύρεση χρημάτων, ώστε η χρονιά να κυλήσει ομαλά. Θέλουμε την βοήθεια όλων, έχουμε ανάγκη το κάθε ευρώ. Τα εισιτήρια διαρκείας τυπώνονται και από Τετάρτη εκτός απροόπτου θα ξεκινήσει η διάθεσή τους. Στόχος μας είναι να πουληθούν 1.000 εισιτήρια".
Ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός
Από σήμερα (18/6), μάλιστα, αρχίζει και ο σχεδιασμός εν όψει της επόμενης σεζόν. Πρώτος στόχος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να διατηρηθεί το υπάρχον ρόστερ της ομάδας και από εκεί και πέρα να γίνουν κάποιες προσθέσεις. Σε αυτό το πλαίσιο την Δευτέρα (18/6) αναμένεται να γίνει συζήτηση με τον Στάθη Κεσίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου