Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. ΟΧΕ

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
  
Ολοκληρώθηκε το σημερινό Δ.Σ. της ΟΧΕ, όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις Εθνικές ομάδες, τα πρωταθλήματα και την ανάπτυξη. Εγκρίθηκε η Γενική Προκήρυξη πρωταθλημάτων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αύριο). Αποφασίστηκε: Η τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων θα γίνει στην Βέροια το διάστημα 30 Ιουνίου- 4 Ιουλίου. Η αντίστοιχη τελική φάση των Κορασίδων θα διεξαχθεί 30 Ιουνίου- 1 Ιουλίου στον Κορυδαλλό. Το πρωτάθλημα ΟΠΕΝ μίνι αγοριών Βορείου Ελλάδος, μίνι κοριτσιών και παμπαίδων θα γίνει 17-27 Ιουνίου στο Βόλο. Το πρωτάθλημα ΟΠΕΝ μίνι αγοριών Νοτίου Ελλάδος και Παγκορασίδων 17-26 Ιουνίου στο Λουτράκι.
Αναφορικά με την Εθνική Ανδρών, στο Δ.Σ. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΧ Γιώργος Ζαραβίνας και ο Σπύρος Μπαλωμένος ως εκπρόσωπος των παικτών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, που αγωνίστηκε στην Ιταλία. Σύμβουλοι και αθλητές αντάλλαξαν απόψεις σε καλό κλίμα για το παρόν και το μέλλον της Εθνικής, δίνοντας το μήνυμα πως όλοι πρέπει να μείνουν ενωμένοι για το καλό του αθλήματος, ειδικότερα μετά τα τελευταία αποτελέσματα.
«Είχαμε μία συνάντηση μετά τους αγώνες στην Ιταλία και σε μία άσχημη συγκυρία πως θα μπορέσουμε να βρούμε κάποιες λύσεις και να δώσουμε νέο όραμα στην Εθνική με κοινές συνισταμένες. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο ελληνικό χάντμπολ, που αν δεν υπάρξει συζήτηση δεν θα βγούμε από την δύσκολη θέση στην οποία έχουμε περιέλθει», σχολίασε από πλευράς των αθλητών ο Σπύρος Μπαλωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου