Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

«ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ»

Πηγή:  http://www.handball.org.gr/ 
 Ο πλέι μέικερ της Εθνικής Γιώργος Μαστορογιάννης επεσήμανε: «Σίγουρα το να δεχθούμε 30 γκολ από την Μεγάλη Βρετανία δεν είναι καλό. Σημασία όμως έχει ότι κερδίσαμε και το βασικό είναι πως έπαιξαν όλα τα παιδιά. Ξεκουράστηκαν αθλητές που είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκαν οι παίκτες που δεν συμμετείχαν πολύ χθες και μπήκαν στο κλίμα των αγώνων. Αύριο παίζουμε έναν τελικό πάμε για να κερδίσουμε».
Ο δεξιός ίντερ Αλέξης Αλβανός τόνισε: «Ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσε η ομάδα. Δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παίκτες να αγωνιστούν. Είμαστε αισιόδοξοι για το αυριανό ματς. Θα μετρήσει μόνο η ψυχή».
Ο αριστερός ίντερ Σπύρος Μπαλωμένος είπε: «Ηταν ένα σημαντικό ματς. Έπρεπε να προχωρήσουμε μπροστά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε αυτό που μπορούσαμε. Αύριο το ματς με την Ελβετία θα κριθούν όλα. Ετοιμαζόμαστε για αυτό το ματς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».
Ο τερματοφύλακας των Βρετανών και πρώην του Κύδωνα Χανίων Μπομπ Γουάιτ, τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση μας. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πιο έμπειρη ομάδα, αλλά ανταπεξήλθαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου