Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Τώρα είναι στο χέρι της…

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 
(Photo: Action Images).
Αφού δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ιταλία και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα, δικαιώθηκε το Σάββατο η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών... Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επικράτησε με 35-30 της Μεγάλης Βρετανίας στο Μπάρι, στη δεύτερη αγωνιστική της πρώτης προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2014 και έφτασε τους τρεις βαθμούς στον όμιλο, μένοντας στο «κόλπο» της πρόκρισης. Αντίθετα, οι Βρετανοί παραμένουν χωρίς πόντο στο γκρουπ.
Στη αρχή, οι παίκτες του Γιώργου Κρανάκη βρέθηκαν πίσω στο σκορ, όμως, στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, επέβαλαν τον ρυθμό τους και κατάφεραν να προηγηθούν με πέντε και με εφτά γκολ διαφορά, φτάνοντας στο +8 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ελλάδα απέκτησε σταθερά ένα +6 με +8 και έφτασε στην τελική επικράτηση. Όμως, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αγωνιά για τον τραυματισμό του Χάρη Μάλλιου, που έσπασε τον αριστερό του καρπό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το μόνο θετικό είναι πως δεν πρόκειται για το δεξί του χέρι, ενώ ακολουθεί και η περίοδος του καλοκαιριού και ένα διάστημα δίμηνης απουσίας θα τον βοηθήσει να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει δυνατότερος την επόμενη σεζόν.
Τα δεκάλεπτα: 7-8, 10-15, 13-21 (ημχ.), 17-25, 23-30, 30-35
ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Ντράγκαν Τζούκιτς): Πάρκερ, Μάρει, Γουίλιαμς 3, Πριέτο, Μορ 8, Χάριγκντον, Γουάιτ, Λάρσον 4, Χέιρ, Σάτσγουελ, Μακ Μίλαν, Γουίτλιν 1, Χόκινκς 4, Μακ Ντέρμοτ 2, Γκράνχαμ 3, Βίνσεντ 5
ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Κρανάκης): Τσιλιμπάρης, Τσάτσος 4, Τζιμούρτος 1, Μαστορογιάννης 3, Μπαλωμένος 3, Μάλλιος 3, Μαραγκός 3, Ευαγγελίδης 6, Τζούφρας 1, Γεωργιάδης Γ., Χαλκίδης, Αλβανός 3, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης Δ. 7, Σεβαστίδης 1, Γουργούμης
Στο άλλο ματς του ομίλου, Ελβετία και Ιταλία ήρθαν ισόπαλες 21-21.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 ματς):
1. Ελβετία 3
2. Ελλάδα 3
3. Ιταλία 2
4. Μεγάλη Βρετανία 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου