Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στο Μπάρι η Εθνική

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Στο Μπάρι βρίσκεται ήδη η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών προκειμένου να λάβει μέρος στην 1η προκριματική φάση του Euro 2014 από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου.
Στο Μπάρι βρίσκεται από σήμερα η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών που το βράδυ θα κάνει και την πρώτη της προπόνηση. Οι διεθνείς μας, την Παρασκευή (8/6) θα ριχτούν στην «μάχη» της προκριματικής φάσης του Euro 2014.
Την αποστολή αποτελούν 23 άτομα. Οι αθλητές: Τσιλιμπάρης Κώστας, Γουργούμης Κώστας, Γεωργιάδης Γιώργος (Τερματοφύλακες), Τζιμούρτος Δημήτρης (δεξί εξτρέμ), Γεωργιάδης Διονύσης, Παπαδόπουλος Βύρωνας (αριστερά εξτρέμ), Αλβανός Αλέξης, Τσάτσος Χρήστος, Σεβαστίδης Ηλίας (δεξί ίντερ), Μπαλωμένος Σπύρος, Ευαγγελίδης Θόδωρος (αριστερά ίντερ), Μαστορογιάννης Γιώργος, Μάλλιος Χάρης (πλέι μέικερ), Μαραγκός Σωτήρης, Χαλκίδης Γιώργος, Τζούφρας Νίκος (πίβοτ), ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Μεσσήνη, ο ιατρός Κώστας Μαναβής, οι φυσιοθεραπευτές Παύλος Καλαβάζης και Βασίλης Βερύκιος.
Αρχηγός της αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Σπύρος Κουτσούπης, ενώ η δημοσιογραφική κάλυψη γίνεται από τον Κων/νο Χατζηδημητρίου, εκ του γραφείου Τύπου της ΟΧΕ και μέλος του ΠΣΑΤ.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές η τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων της Ιταλίας από την RAI, επέφερε και κάποιες μικροαλλαγές στο πρόγραμμα, το οποίο διαμορφώθηκε ως εξής:
Παρασκευή 8/618:45 Ελβετία- Μεγάλη Βρετανία
21:00 Ελλάδα- Ιταλία
Σαββάτο 9/618:45 Μεγάλη Βρετανία- Ελλάδα
21:00 Ιταλία- Ελβετία
Κυριακή 10/619:00 Ελλάδα- Ελβετία
21:30 Ιταλία- Μεγάλη Βρετανία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου