Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

«Έκλεισε» με ήττα η Ελλάδα

Πηγή:  http://www.onsports.gr 

Η Εθνική ομάδα χάντμπολ των γυναικών ηττήθηκε με 31-14 από τη Ρουμανία στο τελευταίο της παιχνίδι στον 2ο προκριματικό Όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012.
Την ήττα με 31-14 (16-10 ημίχρονο) γνώρισε από την πανίσχυρη Ρουμανία η Εθνική γυναικών στο 6ο και τελευταίο παιχνίδι της για τον 2ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2012, ολοκληρώνοντας την παρουσία της με ισάριθμες ήττες.
Απέναντι σε μια υπερδύναμη του αθλήματος η Ελληνική ομάδα δεν προέβαλε μεγάλη αντίσταση παρά μόνο σε συγκεκριμένα κομμάτια του παιχνιδιού. Η Ελλάδα ξεκίνησε καλά και προηγήθηκε 0-2, αλλά γρήγορα η Ρουμάνικη ομάδα σοβαρεύτηκε, πήρε κεφάλι στο σκορ και άρχιζε να χτίζει διαφορά, η οποία έφτασε μέχρι και 10 γκολ. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξαναβρήκε ρυθμό, έδεσε την άμυνα της και μείωσε στα 6 γκολ, 16-10, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση από το ταξίδι (η ομάδα έφτασε στο ξενοδοχείο 3:00 τα ξημερώματα) επηρέασε εμφανώς την απόδοση των παικτριών. Ως εκ τούτου, η Ρουμάνικη ομάδα, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της άρχισε να αυξάνει την διαφορά και η επαφή με το σκορ χάθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου