Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Με το ίδιο ρόστερ για νέους άθλους!

Πηγή:  http://www.sport-fm.gr 

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του ευρωπαϊκού κυπέλλου δεν είναι το τέλος της διαδρομής, αλλά η αρχή της. Έτσι φαίνεται πως σκέφτονται στο τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του Διομήδη και για αυτό πρώτο τους μέλημα είναι η ανανέωση των συμβολαίων των παικτών που οδήγησαν την ομάδα στην κορυφή, παρά το γεγονός πως ο Χάρης Μάλλιος αποτελεί ήδη παρελθόν.
Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που διέγραψε ο Διομήδης Άργους την περασμένη χρονιά θέλουν να δώσουν οι άνθρωποι της ομάδας. Βασική προτεραιότητα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ.
Πάντως, κάτι τέτοιο μόνο εύκολος στόχος δεν είναι, αφού όπως είναι λογικό, οι φετινές επιτυχίες των «λύκων» τράβηξαν τα βλέμματα αρκετών συλλόγων του εξωτερικού πάνω στους αθλητές του Διομήδη.
Ήδη, ο Χάρης Μάλλιος έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στη γερμανική Σπρίνγκε, ενώ ούτε ο Σέρβος δεξιός ίντερ Μίλαν Ουρόσεβιτς θα βρίσκεται του χρόνου στην ομάδα, όπως όλα δείχνουν.
Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε σχετικά με την αποχώρηση του Μάλλιου: «Ήταν δεδομένο ότι έπειτα από μια τέτοια επιτυχία θα υπήρχαν προτάσεις σε παίκτες για ομάδες του εξωτερικού. Πρόκειται για τον πρώτο παίκτη που “εξάγει” ο Διομήδης και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό».
Επιμέλεια: Δήμητρα Κυριακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου